in

VUČIĆ: Svi koji se vakcinišu dobiće po dodatnih 3000 dinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da je doneo odluku da će svi koji se budu vakcinisali do 31. Maja, dobiti dodatnih 3000 dinara pomoći.

Vučić je rekao da će svi stariji od 16 godina, dobiti po 3000 dinara pomoći ukoliko se budu vakcinisali najkasnije do 31. Maja. On je istakao da svi koji se do ovog datuma vakcinišu sa jednom ili dve doze bilo koje vakcine, moćiće da dobiju ovu pomoć.

Veoma je čudno da ovu odluku nije donela Vlada Srbije, već kako kaže Aleksandar Vučić, ona je donešena na sinoćnim konsultacijama između njega, premijerke Ane Brnabić i ministra finansija Siniše Malog.

Vučić je naveo da zbog toga što nisu hteli da donose negativne diskriminacione mere protiv onih koji neće da se vakcinišu, onda su rešili da nagrade sve one koji budu odgovorni i koji prihvate vakcinaciju.

Nema plaćenog bolovanja za sve koji se razbole,a nisu vakcinisani

Vučić je rekao da svi koji rade u javnim ustanovama i odbiju da se vakcinišu, a razbole se od korona virusa neće imati pravo na plaćeno bolovanje.

U svim javnim ustanovama poput vojske, policije, domova zdravlja i sličnih, svako ko se razboli ima pravo na plaćeno bolovanje, ali ako se neko nije vakcinisao, a zarazi se korona virusom taj neće imati pravo na plaćeno bolovanje, rekao je Aleksandar Vučić.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
kineska-vakcine-eu-putovanja

Na stotine hiljada građana neće moći van granica Srbije zbog kineske i ruske vakcine

Već sam potpisao naredbu da vojska krene na Kosovo

Hrvatski predsednik: Već sam potpisao naredbu da vojska krene na Kosovo