in

Čedomir Jovanović: Antivakseri su najveće pi.ke, kada dospeju u crvenu zonu kukaju i mole doktora da im pomogne

Čedomir Jovanović predsednik stranke LDP, brutalno isprozivao i izvređao sve građane koji ne žele da se vakcinišu, na televiziji PINK koja ima nacionalnu frekfenciju ih nazivao “antivakserima” i “pi..ama”.

Sem što je Čedomir Jovanović izvređao građane Srbije, on je pomenuo i ministra policije Aleksandra Vulina, kome je poručio da treba da se ubije jer nije poslao policiju da pohapsi građane koji su protestovali zbog kovid propusnica ispred stana Predraga Kona.

Jovanović je dr.Predragu Konu rekao da mu se divi zbog toga kako je podneo proteste ispred svoje zgrade i rekao je da bi on bio mnogo manje tolerantan.

Jovanović je tada nastavio sa vređanjem građana Srbije, pa je rekao da je užasnut što je takva slike otišla iz grada u kome ima mnogo više normalnih ljudi nego “antivakserskih budala”.

Skandalozna je činjenica da voditeljka režimske televizije PINK koja ima nacionalnu frekfenciju, nije preduzela ništa da spreči Čedomira Jovanovića da vređa građane Srbije koji nisu vakcinisani i da ih naziva “antivakserima” i “pi..ama”.

Na televiziji PINK su se i ranije dešavali ovaki skandali i REM ni tada nije reagovao, a velika je verovatnoća da neće reagovati ni sada, kada je Čedomir Jovanović na televiziji sa nacionalnom frekfencijom izvređao više od polovine građana Srbije.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
kovid-pasoši-od-20h

NAJNOVIJA VEST: Kovid propusnice od ponedeljka od 20h

sukobi-sns-pristalica-i-opozicije

(VIDEO) Sukobi SNS pristalica i opozicije, SNS batinaši krenuli bagerom i palicama na narod pa dobili batine