in

(VIDEO) Bogdanović demantovao Vulina i MUP, nije tačno da sam odbio poligraf

MUP i ministar MUP-a, Aleksandar Vulin su danas na svim televizijama sa nacionalnom frekfencijom tvrdili da je Boban Bogdanović odbio poligrafsko ispitivanje, ali je ubrzo stigao demant ove vesti i to od samog Bogdanovića.

Boban Bogdanović se obratio javno putem videa i tom prilikom je rekao da nisu tačni navodi MUP-a i ministra MUP-a, Aleksandra Vulina da je on odbio poligrafsko ispitivanje. Bogdanović u pomenutom videu koji možete videti ispod ovog teksta, tvrdi da će se u narednim danima podvrgnuti poligrafskom ispitivanju.

Aleksandar Vulin se na današnjoj konferenciji za medije hvalio rezultatima i saznanjima do kojih je došla Srpska policija, ali svima je jasno da nikakvih rezultata i napretka nema, jer policija još uvek nije uhapsila ubice Olivera Ivanovića.

Takođe, postavlja se logično pitanje, zbog čega MUP na poligrafsko ispitivanje nije podvrgao Radojčića i Zvonka Veselinovića. Posle ovakvog saznanja u svakoj policiji na svetu bilo bi normalno da se Veselinović i Radojčić podvrgnu poligrafskom ispitivanju… (čisto da vidimo dal će da ga odbiju)

Podsećamo čitaoce da Boban Bogdanović nije jedini koji je Veselinovića i Radojčića označio kao ubice Olivera Ivanovića. Što se tiče kosovkse policije Zvonko Veselinović je glavni osumnjičeni za Oliverovo ubistvo, a takođe su ga i policijske službe SAD označile kao kriminalca i stavile na crnu listu, ali to za MUP Srbije i dalje nije dovoljan razlog da ovog čoveka pozovu barem na ispitivanje.

What do you think?

Written by Specijal Info

ambasada sad u moskvi

SAD u šoku, pogledajte šta su Rusi stavili na njihovu ambasadu u Moskvi

Pobuna među SNS glasačima

Pobuna među SNS glasačima, neće da glasaju Vučića za 3000, traže 5000 (VIDEO)