Obradović: Ukoliko uskoro ne počnu pregovori mi izlazimo na ulice

boško-obradović-ukoliko-uskoro-ne-počnu-pregovori-dveri-izlaze-na-ulice

Predsednik Srpskog porketa Dveri, Boško Obradović, je sinoć gostujući na televiziji N1, rekao da ukoliko uskoro ne počnu pregovori sa vlašću Dveri izlaze na ulice.

Pozivam Aleksandra Vučić da što pre stupimo u pregovore, a ako se to ne desi, ja mislim da nam odna ne ostaje ništa drugo nego da se manemo tih laži, foliranja i fingiranih pregovora i u tom slučaju Srpski pokret Dveri jednostavno neće više čekati nikoga i ništa. Niti milost aktuelne vlasti, niti milost posrednika iz Brisela, niti jedinstvo opozicije koga nema, već ćemo krenuti na teren i u neku vrstu predizborne kampanje i krenuti naravno na ulice i u neke vrste protesta, rekao je Boško Obradović.

Inače Boško Obradović je već u nekoliko navrata govorio kako su pregovori sa vlašću lažni i fingirani i da neće ništa doneti opoziciji. Obradović takođe tvrdi da su pregovori već odavno trebali da počnu i da bi u Maju trebalo da budu završeni, što se očigledno neće desiti.

BONUS: Obradović osudio nasilno izbacivanje iz stana pukovnika Lalovića.

Related articles

Vakcinaciju Vučića prenosile sve televizije

Vakcinaciju Vučića prenosile sve televizije sa nacionalnom frekfencijom

Danas je na svim televizijama sa nacionalnom frekfencijom prekinut program kako bi se uživo prenosilo vakcinisanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sve televizije sa nacionalnom frekfencijom i mediji bliski naprednjačkom režimu ispratili su ovaj događaj kao veoma bitan i maltene istorijski. Hteli ne hteli svi su danas u 12:25h morali da isprate vakcinaciju Aleksandra Vučića, jer […]