Čačak i Niš otvaraju kafane pozivaju kafedžije iz drugih gradova da urade isto

Čačani-i-nišlije-danas-otvaraju-kafane-vesti

Ugostitelji iz Čačka i Niša su se juče dogovorili da neće poštovati nove mere koje je juče proglasio krizni štab i Vlada Srbije i oni su danas tačno u podne otvorili svoje objekte.

Ugostitelji iz ovih gradova pozivaju svoje kolege iz ostalih gradova, da i oni urade isto, kako bi Vladi Srbije i Kriznom štabu pokazali da su jedinstveni i odlučni da istraju u borbi za svoju egzistenciju.

S druge strane Dr. Predrag Kon najavljuje strožije kazne za sve one koji ne budu poštovali nove mere i poziva nadležne službe da spreče svako nepoštovanje propisanih mera.

Za sada još uvek nije poznato da li je komunalna milicija krenula u obilazak i kažnjavanje onih koji su zaista otvorili svoje objekte. Pojedini ugostitelji iz Čačka su jutros ipak odustali od namere da otvore svoje objekte, jer su im predstavnici lokalnih vlasti obećale da će tražiti od Republičkih vlasti, da se odluka o radu ugostiteljskih objekta prebaci u nadležnost lokalnih samouprava.

Related articles

boško-obradović-ukoliko-uskoro-ne-počnu-pregovori-dveri-izlaze-na-ulice

Obradović: Ukoliko uskoro ne počnu pregovori mi izlazimo na ulice

Predsednik Srpskog porketa Dveri, Boško Obradović, je sinoć gostujući na televiziji N1, rekao da ukoliko uskoro ne počnu pregovori sa vlašću Dveri izlaze na ulice. Pozivam Aleksandra Vučić da što pre stupimo u pregovore, a ako se to ne desi, ja mislim da nam odna ne ostaje ništa drugo nego da se manemo tih laži, […]

dr.tomislav stevanović rotarijanac

Okrivamo: Ko je dr.Tomislav Stevanović podnosilac brojnih tužbi protiv dr.Jovane Stojković

Dr.Tomislava Stevanovića ste imali prilike da gledate u mnogim televizijskim emisijama u kojima se zagovarala vakcinacija, on se u svakoj od tih emisija zalagao za vakcinaciju i oštru i nemilosrdnu borbu protiv takozvanih “antivaksera”, a sada vam otkrivamo ko je ovaj čovek i zbog čega propagira vakcinaciju. Dr.Tomislav Stevanović je protiv dr.Jovane Stojković, predsednice pokreta […]