in

Čanak: Država je napravila grešku što Jovanu Stojković i ostale uhapšene nije zadržala na robiji

Političar Nenad Čanak je gostujući na televiziji Kurir u emisiji “Usijanje” rekao da je država Srbija napravila veliku grešku jer je nedavno hapšenu dr.Jovanu Stojković, Tamaru Bradić i još tri žene pustila da se brane sa slobode.

Na pitanje voditeljke ove emisije, po kom pravnom osnovu je policija trebala da zadrži pet uhapšenih žena, Nenad Čanak je odgovorio da on to ne zna, jer on nije pravnik, ali da on ipak smatra da su sve te žene trebale biti pohapšene i utamničene. Neverovatno je da se političar, koji se nekada zalagao za najviši stepen demokratije i slobode, sada zalaže za ukidanja prava na slobodu govora i mišljenja i poziva na hapšenje svih koji se usude da iznesu drugačije mišljenje.

Nenad Čanak je takođe u ovom gostovanju rekao kako se on zalaže za obaveznu, odnosno prisilnu vakcinaciju svih državljana Srbije, a da bi oni koji to odbiju trebali da budu kažnjeni. S obzirom da znamo da su se u “fašizmu” upotrebljavale prisilne metode nad građanima, pitamo se šta se to dogodilo Nenadu Čanku, koji se uvek predstavljao kao veliki protivnik fašizma, a sada zagovara upravo fašističke metode delovanja.

Moramo se osvrnuti i na samu Kurirovu emisiju Usijanje i na voditeljku ove emisije koja je dr. Jovanu Stojković, Tamaru Bradić i ostale žene koje su bile privođene nazvala “antivakserima” i na taj način im zalepila etiketu i nacrtala metu na čelu.

Inače Kurir nije jedino glasilo koje je ove žene nazivalo antivakserima, to su radili i drugi mediji koji su bliski režimu i koji se vode onom dobro poznatom krilaticom NATO-a i njihovog specijalnog odeljenja za propagandu, a koja glasi: “hiljadu puta izgovorena laž, na kraju postaje istina”.

I tako sada imamo kranje neobičnu situaciju u srpskim medijima, gde iz Pokreta Živim za Srbiju uporno ponavljaju da oni nisu protiv vakcina i vakcinacije, već da se samo zalažu za “slobodu izbora” odnosno za pravo svakog čoveka, da sam odluči da li će se vakcinisati ili neće. Ali koliko se god oni pozivaju na Ustav Republike Srbije i govore da se zalažu za “slobodu izbora” razni mediji im sve više lepe etiketu takozvanih “antivaksera”, a pojedini čak i otvoreno likuju i služe se brutalnim prljavim lažima.

Tako imamo situaciju da je nedavno, veliki broj ovih medija preneo lažnu vest, kako se navodno dr. Jovana Stojković vakcinisala vakcinom protiv covida-19. Iz pokreta Živim za Srbiju su odmah demantovali ove navode i rekli su da se radi o brutalnoj laži i izmišljotini, ali te njihove demante ovi mediji nisu preneli, već su nastavili da i dalje šire ovu lažnu i neistinitu vest, o navodnoj vakcinaciji dr. Jovane Stojković.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
marinika-tepic-u-jagodini-postoje-sobe-za-druzenje

Tepić: U Jagodini postoje sobe za druženje za žene koje žele do zaposlenja

rusija-vs-ukrajina

Rusija vs Ukrajina, čija je vojska moćnija ?