in

Evo zbog čega je Kristijano Ronaldo sklonio flašice sa Coca colom

Pravu senzaciju je izazvao video UEFA konferencije na kome se vidi kako Kristijano Ronaldo sklanja dve flašice Coca cole koje su stajale ispred njega i poručuje da se umesto Coka cole pije voda.

Ovaj video je za kratko vreme postao viralan i dostigao veliki broj pregleda, ali su se svi pitali zbog čega je Kristijano Ronaldo uradio ovo, ako se zna da je u prošlosti reklamirao coca colu.

Cristiano-ronaldo-coca-cola

Pravi razlog za ovaj njegov potez je veoma jednostavan i nema nikakve veze sa zdravim životom, već je čisto finansijske prirode, jer se danas sve vrti oko novca.

Cristiano Ronaldo sem što se bavi fudbalom, bavi se i snimanjem reklama i reklamiranjem poznatih svetskih brendova i od tog posla zarađuje na stotine miliona eura godišnje.

Kako mu kompanije Coca Cola nije platila reklamu, on nije hteo da ih besplatno reklamira i upravo je zbog toga sklonio flašice sa coca colom i preporučio da se umesto nje pije voda.

Naravno, ukoliko bi mu Coca cola platila nekoliko desetina miliona eura Cristijano Ronaldo bi vam svakako preporučio da pijete coca colu umesto vode, kao što je to radio i pre.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
šešelj-optužio-đinđića-za-ubistvo-slavka-ćuruvije-i-ivana-stambolića

(Video) Šešelj optužio Đinđića za Stambolićevo i Ćuruvijino ubistvo

policajci-padali-u-nesvest

(VIDEO) Dok su Vulin i Vučić sedeli u ladovini, mladi policajci na suncu padali u nesvest