Connect with us

Društvo

Evo zbog čega je Kristijano Ronaldo sklonio flašice sa Coca colom

Published

on

Pravu senzaciju je izazvao video UEFA konferencije na kome se vidi kako Kristijano Ronaldo sklanja dve flašice Coca cole koje su stajale ispred njega i poručuje da se umesto Coka cole pije voda.

Ovaj video je za kratko vreme postao viralan i dostigao veliki broj pregleda, ali su se svi pitali zbog čega je Kristijano Ronaldo uradio ovo, ako se zna da je u prošlosti reklamirao coca colu.

Cristiano-ronaldo-coca-cola

Pravi razlog za ovaj njegov potez je veoma jednostavan i nema nikakve veze sa zdravim životom, već je čisto finansijske prirode, jer se danas sve vrti oko novca.

Cristiano Ronaldo sem što se bavi fudbalom, bavi se i snimanjem reklama i reklamiranjem poznatih svetskih brendova i od tog posla zarađuje na stotine miliona eura godišnje.

Kako mu kompanije Coca Cola nije platila reklamu, on nije hteo da ih besplatno reklamira i upravo je zbog toga sklonio flašice sa coca colom i preporučio da se umesto nje pije voda.

Naravno, ukoliko bi mu Coca cola platila nekoliko desetina miliona eura Cristijano Ronaldo bi vam svakako preporučio da pijete coca colu umesto vode, kao što je to radio i pre.

Click to comment

Društvo

Školsko obrazovanje ne može nadoknaditi zdrav razum

Published

on

Režimska voditeljka Jovana Jeremić, koja trenutno radi na režimskoj televiziji PINK, ničim izazvana isprozivala svoju koleginicu Jovanu Joksimović.

Jovana Jeremić, antitalenat za medije i novinarstvo, ali super talenat za hvaljenje naprednog režima, Aleksandra Vučića i samopromociju, ponovo po ko zna koji put zgražava javnost Srbije svojim malograđanskim izjavama.

Jovanica je na plaćenoj konferenciji za medije malo govorila o sebi, u stilu… hvalite me usta moja, a onda je spomenula i svoju koleginicu Jovanu Jeremić, naravno sa visine, onako odvratno, naprednjački kako to samo ona ume.

Jovana Joksimović meni nije konkurencija, razlika između mene i nje je ogromna, pre svega u školi, ja sam završila pravni fakultet, a pitajte nju šta je ona završila prokomentarisala je Jovana Jeremić.

Poznati američki glumac Stiven Sigal je govorio o tome da je jedna od odlika neostvarenih, prostih i samoživnih ljudi, da se hvale svojim školskim obrazovanjem. On je tom prilikom citirao staru japansku poslovicu koja glasi: Školsko obrazovanje ne može da nadoknadi zdrav razum.

BONUS SLIKA: KEŠ, KOLICA i JOVANJICA:

keš kolica i jovanjica - jovana jeremić - aleksandar vučić - jovanjica
Continue Reading

Društvo

Boris Tadić je izgubio izbore nekoliko meseci nakon što je ugostio Džoni Depa, da li se istorija ponavlja ?

Published

on

Proslavljeni glumac Džoni Dep je pre nekoliko dana posetio Srbiju, a ugostio ga je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, što je medijski propraćeno na visokom nivou.

Inače ovo nije prvi put da Džoni Dep dolazi u Srbiju, a nije mu ni prvi put da gostuje u predsedništvu Srbije.

Džoni Dep je pre desetak godine imao sličnu turneju po Srbiji, tada je takođe bio gost u predsedništvu Srbije, samo što je tada predsednik Srbije bio Boris Tadić.

predsednik srbije boris tadic i glumac dzoni dep

Kada je Džoni Dep bio u poseti Borisu Tadiću, bilo je to nekoliko meseci pre početka izbora, ali Džoni Dep tada nije doneo sreću Borisu Tadiću, jer je nekoliko meseci kasnije poražen na izborima od Tomislava Nikolića.

Da li je ovo samo slučajnost ili se istorija ponavlja, ostaje nam da vidimo za nekoliko meseci, kada budu održani izbori u Srbiji.

Continue Reading

Društvo

Med u Srbiji poskupeo za neverovatnih 100%

Published

on

U Srbiji će ove godine prinos meda biti manji od 70 do 75 odsto, a neki pčelari ga uopšte neće ni imati.

Sve se ovo dešava zbog loših klimatskih uslova i to je u kombinaciji sa lošom finansijskom situacijom u zemlji, dovelo do toga da med poskupi za čak 100 odsto.

Jedino neće biti smanjen prinos suncokretovog meda, koji je takođe odličan za upotrebu, ali ga potrošači ređe kupuju, jer svi traže isključivo bagremov med, koga će ove godine biti veoma malo.

bagremov med poskupeo za 100%

Veoma je čudno da će Srbija i pored velike nestašice meda i ove godine, izvesnu količinu meda prodati Evropskoj Uniji, koja je inače i najveći potršač, ali je bilo i ponuda i od Kineza, koji su takođe zainteresovani za Srpski med.

Srbija je u 2020. godini. ostvarila najveći priliv od izvoza domaćeg meda, više od 15miliona eura, a 2013. godine. je bio najveći izvoz, kada je EU prodato po bagatelnoj ceni, čak 3300 tona, najkvalitetnijeg prirodnog meda.

Zanimljiva je i informacija da je u toku najveće nestašice meda u Srbiji ove godine, uhapšen najveći falsifikator meda, koji je od prodaje lažnog, tj. veštačkog meda, zaradio milione eura. A sem što su zaradili od prodaje lažnog meda, oni su i utajili porez od čak 500.000 eura

Continue Reading

Facebook

Trending