in

Srđan Žunić: Čuvari vatre su nas izdali, idemo sa narodom na ulicu bez njih

Osnivač pokreta Ujedinjeni narod Srbije Srđan Žunić i jedan od organizatora predstojećeg Generalnog štrajka, koji će početi 23. Aprila u Beogradu, sinoć se obratio u živom prenosu i obelodanio zbog čega su Čuvari vatre i Miran Pogačar, vođa frilensera u poslednjem trenutku odustali od Generalnog štrajka.

Žunić kaže da su Čuvari vatre učestvovali na nekoliko sastanaka vezano za Generalni Štrajk i da su i oni trebali da budu u organizaciji štrajka, ali su u poslednjem trenutku odustali i izašli iz cele priče.

Kako navodi Srđan Žunić, oni su od svega odustali iz banalnog razloga, jer je došlo do nesuglasica između dve žene, jedne iz pokreta UNS-a i druge iz Čuvara vatre. Srđan Žunić ih je pozivao na ujedinjenje i da se sve nesuglasice ostave po strani, jer sukob dve žene nije važniji od sudbine cele Srbije i Srpskog naroda, ali Čuvari vatre nisu želeli pomirenje, jer je očigledno da su njima lični interesi iznad interesa Srbije i celog naroda.

Žunić je čak otišao i na njihovu stranicu gde je pozivao na ujedinjenje i slogu, ali su ga administratori Čuvara vatre blokirali i izbrisali sve njegove komentare.

Inače mnogi opozicionari su se žalili da su imali isti problem sa administratorima stranice Čuvara vatre, jer oni na svojoj stranici ne dozvoljavaju mišljenje koje je drugačije od njihovog. Redovno se pozivaju na demokratiju, ali kod njih na stranici nema demokratije, već totalna diktatura, monolozi i ispiranje mozga.

Javna je tajna da organizaciju Čuvari vatre finansiraju Soroš i Antifa pokret i zbog toga je njihovom aktivistima strogo zabranjeno da promovišu sve što je Srpsko. Na njihovim skupovima nikada nećete videti istaknutu Srpsku zastavu, parolu Kosovo je Srbija ili neku sličnu. Oni se zalažu za istopolne brakove, za nezavisno Kosovo i slobodu migranata. Nedvno su čak pravili i skup u zank solidarnosti migrantima, koji se zvao “čajanka sa migrante”.

Pored Čuvara vatre i pokret Radnika na internetu je takođe odustao od Generalnog Štrajka, iako su bili pozvani da se pridruže u zajedničku borbu protiv režima, oni su to odbili.

Inače Miran Pogačar, koji je takođe poznat kao antifa aktivista, odbio je da zajedno sa narodom protestuje isred Narodne Skupštine već je rekao da će oni proteste održati na nekom drugom mestu. Ovo nije prvi put da se frilenseri ponašaju ovako sebično i gledaju samo svoje interese. Oni se faktički bore samo za to da ne moraju da plaćaju porez, a ne protiv ovog režima i ove vlasti. Što se tiče frilensera, Vučić može ostati na vlasti, samo ako im odobri da ne plaćaju porez.

Srđan Žunić je pozvao sve čestite frilensere i ljude koji su pratili ili prate Čuvare vatre, da otkažu poslušnost onima koji žele da razjedine narod i koji gledaju samo svoj lični interes. On ih je pozvao da se bez obzira na izdajnički stav njihovih organizatora odazovu na poziv za Genralni štrajk i stanu rame uz rame, zajedno sa narodom u borbi za slobodu.

Nažalost vođe ova dva NVO pokreta su izdala ideju Generalnog štrajka, ali na sreću ima još puno pokreta i sindikata koji su ostali dosledni i koji se nisu prodali. Zato 23. Aprila svi ispred Narodne skupštine, Da sve stane, Srbija da krene.

BONUS SLIKA: SPASOJE MASKOTA GENERALNOG ŠTRAJKA

spasoje, generalni štrajk
[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
rusija-proteruje-američke-diplomate

Ruski odgovor: proteruju američke diplomate

zaštićeni-svedok-optužio-palmu-za-podvođenje

Zaštićeni svedok: Mislim da je upravo Palma pedofil o kome je govorio Igor Jurić