in

Građanskog aktivistu udaljili sa policijom, da ne bi postavio pitanje Dariji Kisić Tepavčević

Građanskom aktivisti Pavlu Jelesijeviću iz Čačka, naprednjaci danas nisu dozvolili da ministarki Dariji Kisić Tepavčević postavi pitanje.

Kako kaže Pavle, on je danas u Čačku, stajao ispred ustanove “Zračak” kako bi ministarki Dijani Kisić Tepavčević postavio pitanje u vezi sa lečenjem dvanestomesečnog Viktora Vukomanovića.

Pavla su u ovome sprečili funkcioneri SNS-a i gradonačelnik Miliun Todorović. Oni su pozvali interventnu jedinicu policije, koja ga je uklonila sa javne površine, kako ne bi mogao da postavi pitanje ministarki Tepavčević.

Pavlo Jelesijević kaže da nije pravio nikakve probleme i umesto da ga naprednjaci puste da informiše ministarku Dariju Kisić, o tome kako može da pomogne malom Viktoru, oni su pozvali policiju da ga hapsi i udaljava.

Inače od ranije je poznato da Darija Kisić Tepavčević ima poseban status među naprednjačkim funkcionerima i ne voli da joj se postavljaju nezgodna pitanja.

Pogledajte i druge vesti u vezi sa ministarkom Darijom Kisić:

Marinika Tepić raskrinkala Dariju Kisić Tepavčević

Okrivamo: Ko je dr.Tomislav Stevanović podnosilac brojnih tužbi protiv dr.Jovane Stojkovićhttps://specijal.info/okrivamo-ko-je-dr-tomislav-stevanovic/

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
miloš-parandilović-vojislav-šešelj

(VIDEO) Miloš Parandilović uništio Šešelja, ovaj počeo da psuje i preti u studiju

jovana-jeremić

Školsko obrazovanje ne može nadoknaditi zdrav razum