in

Dijani Hrkalović preti do 8 godine robije, ali ako joj budu sudili zajedno sa Belivukom može dobiti i doživotnu robiju

Ako se dokaže da je Dijana Hrkalović trgovala uticajem i pomagala u uklanjanju tragova ubistva, ona može dobite od jedne, do osam godine zatvora. Ali, ako joj se bude sudilo zajedno sa klanom Velje Nevolje, tj. kao pripadniku organizovane kriminalne grupe, njoj preti i doživotna robija.

Sada sve zavisi od toga da li će tužilaštvo za organizovani kriminal spojiti njen predmet sa predmetom belivukove grupe, ako se to bude desilo, a velike su šanse da se to desi, Dijana Hrkalović će biti u ozbiljnom problemu i ostatak svog života bi mogla da provede iza rešetaka.

Ona je za sada optužena samo za trgovinu uticajem i uklanjanje tragova ubistva na šinama. Ali je sasvim sigurno, da će tužilaštvo za organizovani kriminal, tražiti dokaze za nova dela i gledati da na svaki mogući način dokaže, da je Dijana Hrkalović bila jedan od pripadnika organizovane kriminalne grupe Velje Nevolje.

Inače već sada postoji gomila čvrstih dokaza, koji ukazuju na to, da je Dijana Hrkalović bila u bliskim odnosima sa ljudima iz klana Velje Nevolje, pa čak da je i izdavala naredbe ljudima iz tog klana.

Podsećamo vas da je portal Telegraf pre nekoliko dana izbacio transkript ubijenog Dragoslava Miše Ognjanovića, sa takođe likvidiranim Miloradovićem i oni u tom članku tvrde da je Ognjanovićevo ubistvo naredila upravo Dijana Hrkalović, jer je došao u posed njenih golišavih fotografija.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
pohapšeni članovi narodne stranke

U Negotinu pohapšeni članovi Narodne Stranke i članovi biračkog odbora i to baš na dan održavanja izbora

isplivale seksi slike dijane hrkalovic

Isplivale 18+ fotografije koje je Dijana Hrkalović slala ministrima i mafijašima