in

Telegraf: Dijanine slike u tangama i halterima potpisale smrtnu presudu Ognjanoviću

Kako prenosi Portal Srpskog Telegrafa, Dijana Hrkalović je dala nalog za likvidaciju advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a sve zato jer je video fotografije na kojima se ona u prostorijama MUP-a, slikala polugola u tangama i sa halterima.

Portal Srpskog Telgrafa piše da su došli u posed transkripta razgovora između Ognjanovića i Dragoslava Miloradovića Galeta, koji je inače kum Luke Bojovića, jednog od vođa “škaljarskog klana”.

Prisluškivani razgovor između njih dvojice vođen je 17. Maja. 2018. u jednom Beogradskom kafiću.

Miloradović je ubijen samo 12 dana nakon vođenje ovog razgovora, a Ognjanović 28. jula 2018. godine. Kako navodi Portal Srpskog Telgrafa, transkript koji su oni objavili ne postoji u policiji, a oni sumnjaju da ga je obrisala upravo Dijana Hrkalović, kako bi sakrila tragove.

U trankskriptu koji je objavio portal Srpskog Telegrafa, pokojni Ognjanović se hvali kako je gledao golišave slike Dijane Hrkalović, koje su slikane u prostorijama Ministarstva Unutrašnjih Poslova.

Na tim slikama se navodno nalazi Dijana Hrkalović u seksi vešu, minijaturnim crnim tangicama i seksi halterima, sa pendrekom i lisicama. Navodno se radi o čak 15 seksi fotografija na kojima se Hrkalovićka slikala u raznim seksi pozama.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

  One Ping

  1. Pingback:Dijani Hrkalović preti do 8 godine robije, ali ako joj sude zajedno sa Belivukom može dobiti i doživotnu robiju - Specijal Info

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Loading…

  0
  šešelj-traži-hapšenje-policije

  Šešelj traži hapšenje vrha policije koji nije bio uz SNS i Vučića

  pohapšeni članovi narodne stranke

  U Negotinu pohapšeni članovi Narodne Stranke i članovi biračkog odbora i to baš na dan održavanja izbora