Dr.Jovana Stojković otišla ispred tužilaštva da pruži podršku uhapšenom Srđanu Žuniću

dr.jovana-stojković-pružila-podršku-srđanu-žuniću

Predsednica pokreta Živim za Srbiju, dr. Jovana Stojković se upravo sada nalazi ispred tužilaštva, gde je otišla da pruži podršku Srđanu Žuniću, koji je pre dva dana uhapšen i koji je optužen za nasilnu promenu ustavnog poretka.

Podsećamo Vas da je Srđan Žunić, jedan od osnivača Ujedinjenog naroda Srbije i jedan od organizatora Generalnog štrajka uhapšen jer je navodno pozivao na nasilnu promenu ustavnog poretka. Njemu je na dan hapšenja određeno 48h pritvora, a danas treba da bude izveden pred istražnog sudiju.

dr.jovana stojković otišla ispred tužilaštva kako bi pružila podršku srđanu žuniću.

Svi simpatizeri pokreta Živim za Srbiju su oduševljeni ovim hrabrim postupkom dr.Jovane Stojković i zahvaljuju joj se što je otišla ispred tužilaštva da pruži podršku Srđanu Žuniću.

Ispred tužilaštva se uz članove Udruženog naroda Srbije, nalazi i veliki broj građana i prijatelja Srđana Žunića koji su došli da mu pruže podršku i da traže njegovo hitno oslobađanje, a iz minuta u minut ispred tužilaštva pristiže sve više građana.

Related articles

napadnut-srđan-žunić

(VIDEO) Srđan Žunić napadnut od strane maskiranih osoba pred policijom

Osnivač pokreta Udruženi narod Srbije Srđan Žunić, danas je napadnut i prećeno mu je od strane nepoznatih, maskiranih osoba dok je došao da pruži podršku pukovniku Gojku Laloviću koga su danas nasilno izbacili iz stana. Najpre su nepoznate, maskirane osobe prišle Srđanu Žuniću i uputile mu verbalne pretnje i psovke, a onda je došlo i […]

sindikat-vojnih-penzionera-vratite-vitamine-državi-vesti

Sindikat Vojnih penzioner: Vratite državi paketiće sa vitaminima zajedno sa njihovom maglom

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije, pozvalo je svoje članove, ali i sve ostale penzionere, da državi vrate paketiće sa vitaminima koji će biti poklonjene penzionerima poklonjeni na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predlažemo da vitamine zajedno sa maglom koja nam se prodaje, vratimo “dobrotvoru” rečeno je u saopštenju sindikata vojnih penzionera Srbije. U daljoj […]