in

Dragan Đilas tužio Vučića zbog klevete o računima na Mauricijusu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pre nekoliko dana bio veoma iziritiran zbog obraćanja potpresednice SSP Marinike Tepić i dokazima koje je ona iznela protiv njega, pa je u naknadnom obraćanju javnosti izjavio kako navodno Marinika Tepić i Dragan Đilas imaju račune u stranoj banci na Mauricijusu.

Iako otvaranje računa u stranim državama nije krivično delo, Dragan Đilas je ipak demantovao Aleksandra Vučića, naglasivši da on nema otvorene račune ni u jednoj stranoj banci na svetu. Dragan Đilas je u današnjem obraćanju medijima rekao da se radi o još jednoj gnusnoj i bolesnoj laži Aleksandra Vučića koji je po njemu čovek sa psihičkim problemima.

Advokat Dragana Đilasa, Vladimir Todorić je već podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića i svih koji su iznosili laži o njemu i Mariniki Tepić. Podsećamo Vas da je Dragan Đilas već više puta tužio Aleksandra Vučića i druge brojne visoke funkcionere SNS-a, koji su govorili da je on lopov i da je ukrao 600 miliona eura, dok je bio gradonačelnik Beograda.

Aleksandar Vučić se nije pojavio ni na jednom od ovih suđenja, a u svim parnicama je pobedio Dragan Đilas zbog čega su mu Vučić i ostali funkcioneri SNS-a morali isplaćivati odštete. Sav novac koji je dobijao od tih parnica Dragan Đilas je uplaćivao u dobrotvorne svrhe.

Da stvar bude još i gora poslanice SNS-a, Biljana Pilja i Sandra Božić, koje inače važe za dežurne SNS jurišnice, su u javnosti plasirale laži o tome da je navodno Marinika Tepić član kriminalne grupe Veljka Belivuka i da je zapravo ona ta koja je komandovala ovom bandom. Svaki normalan građanin zna da su ovo čiste izmišljotine i spinovi Biljanje Pilje i Sandre Božić i da nemaju balge veze sa istinom. A čak i ptice na grani znaju da je klan Veljka Belivuka potekao i imao podršku upravo od Srpske Napredne Stranke i njenih najviših funkcionera.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
kris-jones-tennessee-whiskey

Otpevao Tennessee Whiskey u orginalu

Novica-spasić-heroj-sa-košara

Sa 22 godine na Košarama ostao bez oka, država mu se odužila teškom robijom