Connect with us

Vesti

Dveri postavile deset pitanja savetu za nacionalnu bezbednost

Published

on

Srpski pokret Dveri su savetu za nacionalnu bezbednost koji je juče trebalo da zaseda postavile deset pitanja koja su od krucijalne važnosti po bezbednost naše zemlje.

Prvo pitanje koje su Dveri postavile je zbog čega još uvek nije uhapšena Dijana Hrkalović koja je u svim režimskim medijima predstavljena kao kriminalac i osoba koja se spremala da ivrši državni udar?

Drugo pitanje je ko je iz SNS-a, Dijani Hrkalović bio politički mentor, ko ju je doveo u BIU i MUP?

Ko je 2018. godine Dijnaju Hrkalović poslao u policijsku stanicu u Guči i to za vreme dok su se u tom kraju održavali izbori?

Da li je Dijana Hrkalović bila veza između mafije i policije i kako je to dozvoljeno od strane bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, sa kojim se ona stalno pojavljivala u javnosti?

Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović

Zbog čega ministar odbrane Nebojša Stefanović još uvek nije priveden i saslušan i zbog čega se ne traži njegova odgovornost ?

Da li je generalni sekretar Vlade od vremena kada je na njenom čelu bio aktuelni predsednik Rebupbile,stajao iza formiranja kriminalne grupe Janjičari ?

Da li je Slaviša Kokeza sugerirao Aci Bosancu da angažuje kriminalnu grupu Velje Nevolje kao zaštitu i kakve onda veze Kokeza ima sa tom kriminalnom grupom ?

Da li su Goran i Aleksandar Papić , koji su veoma bliski prijatelji sa Nebojšom Stefanovićem, održavali kontakte sa Veljkom Belivukom ?

Da li je sve ovo bilo moguće da se readi , a da za to ne zna predsednik SNS-a i da li će sada biti žrtvovani neki manje bitni delovi ove kriminalne organizacije, kako bi se zaštitio vrh SNS-a i njen predsednik ?

Dveri su na kraju postavili pitanje, kako će na večernjoj sednici saveta za nacionalnu bezbednost učestvovati predstavnici vrha vlasti iz SNS-a koji su i sami deo ove kriminalne organizacije i koji su zapravo i učestvovali u njenom stvaranju ?

Vesti

Vesna Vasiljević pripadnica MUP-a, koja je danas uhapšena, nasilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević

Published

on

Vesna Vasiljević, aktivni pripadnik MUP-a, koja je javnosti objavila informacije o mobingu i protivzakonitim radnjama u MUP-u, danas je uhapšena i nasilno smeštena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević.

Podsećamo Vas da je danas Vesna Vasiljević uhapšena zajedno sa Bojanom Savićem, osnivačem Građanske Patrole, koji je stao u njenu zaštitu, zajedno sa narodnim pokretom UNS.

Dok ovo pišemo ispred bolnice Laza Lazarević se nalaze pripadnici Građanske Patrole i pripadnici UNS-a, koji pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu ispred bolnice, kako bi se izvršio pritisak naroda na režim.

Bojan Savić tvrdi da je Vesna Vasiljević, sasvim normalna žena, koja je do danas normalno radila u MUP-u, gde je radila na izdavanju ličnih karata i ostale dokumentacije. On tvrdi da je sve ovo organizovano od strane policije, kako bi prikrili svoje nezakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

REPRESIJA: Bojan Savić uhapšen, podnešena mu krivična prijava zbog ometanja službenog lica

Published

on

Pre otprilike tri sata, policija je uhapsila osnivača Građanskih Patrola Bojana Savić, zbog toga što je branio aktivnu radnicu MUP-a, Vesnu Vasiljević koja je na poslu trpela mobing i koja je takođe uhapšena.

Bojan Savić je u policijskoj stanici Voždovac zadržan oko 4 sata, gde mu je podnešena krivična prijava zbog navodnog “ometanja službenog lica”.

Celo vreme, ispred policijske stanice su bili pripadnici Ujedinjenog Naroda Srbije, Srđan i Aca, koji su pozivali narod da se okupi ispred policijske stanice u Voždovcu, kako bi se Bojanu Saviću pružila podrška.

Inače, Vesnu Vasiljević, pripadnicu MUP-a, koja je takođe uhapšena, policija je sa vozilom hitne pomoći odvezla na nepoznatu lokaciju.

Bojan Savić je tek nakon izlaska iz policijske stanice saznao da je Vesna Vasiljević, aktivna pripadnica MUP-a, odvedena sanitetom u nepoznatom pravcu.

Dok ovo pišemo, Bojan Savić i Ujedinjeni Narod Srbije su krenuli u potragu za Vesnom Vasiljević, jer sumnjaju da je režim spreman čak i na ubistvo gospođe Vesne Vasiljević, kako bi zataškali svoje protivzakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

U Srbiji uvedene COVID propusnice, stupaju na snagu od Subote u 22h.

Published

on

U Srbiji su uvedene COVID propusnice i one stupaju na snagu od Subote od 22:00h.

Covid propusnice će od subote uveče, biti obavezne u svim kafićima, restoranima, kafanama, klubovima, diskotekama, splavovima, kladionicama, pečenjarama i svim mestima na koje nije obavezno da se bude.

Kako je izjavila premijerka Ana Brnabić, od Subote uveče će sve inspekcijske službe, kao i komunalna milicija krenuti sa pooštrenom kontrolom svih ugostiteljskih objekata. Ona dodaje da se pooštravanje kontrole neće odnositi samo na ugostiteljske objekte gde je potrebna COVID propusnica, već i na trgovinske i ostale objekte, gde je obavezno nošenje maski i držanje rastojanja.

covid propusnice

ŠTA JE POTREBNO DA BI SE UŠLO U UGOSTITELJSKI OBJEKAT:

Da bi ste mogli da uđete u neki ugostiteljski objekat, biće vam potreban jedan od četri dokaza.

Za one koji su vakcinisani:

Za vakcinisane je potrebno da pokažu dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine koja se mora primiti nakon 210 dana.

Za nevakcinisane:

Nevakcinisani mogu ući u ugostiteljske objekte sa PCR testom koji nije stariji od 72 sata, antigenskim testom koji nije stariji od 48h i dokazom o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

KOVID REDARI ĆE MOĆI DA TRAŽE LIČNE KARTE:

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za novinare izjavila da će osobe zadužene za kontrolu covid propusnica, moći da legitimišu građane i da će Vlada Srbije u ovih nekoliko dana doneti posebnu uredbu za to.

Po zakonu Republike Srbije legitimisanjem je do sada mogla da se bavi samo policija, vojna policija, komunala milicija i slične službe, a sada imamo novost da će to ovlašćenje imati i takozvani covid redari.

Continue Reading

Facebook

Trending