in

Dveri postavile deset pitanja savetu za nacionalnu bezbednost

Srpski pokret Dveri su savetu za nacionalnu bezbednost koji je juče trebalo da zaseda postavile deset pitanja koja su od krucijalne važnosti po bezbednost naše zemlje.

Prvo pitanje koje su Dveri postavile je zbog čega još uvek nije uhapšena Dijana Hrkalović koja je u svim režimskim medijima predstavljena kao kriminalac i osoba koja se spremala da ivrši državni udar?

Drugo pitanje je ko je iz SNS-a, Dijani Hrkalović bio politički mentor, ko ju je doveo u BIU i MUP?

Ko je 2018. godine Dijnaju Hrkalović poslao u policijsku stanicu u Guči i to za vreme dok su se u tom kraju održavali izbori?

Da li je Dijana Hrkalović bila veza između mafije i policije i kako je to dozvoljeno od strane bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, sa kojim se ona stalno pojavljivala u javnosti?

Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović

Zbog čega ministar odbrane Nebojša Stefanović još uvek nije priveden i saslušan i zbog čega se ne traži njegova odgovornost ?

Da li je generalni sekretar Vlade od vremena kada je na njenom čelu bio aktuelni predsednik Rebupbile,stajao iza formiranja kriminalne grupe Janjičari ?

Da li je Slaviša Kokeza sugerirao Aci Bosancu da angažuje kriminalnu grupu Velje Nevolje kao zaštitu i kakve onda veze Kokeza ima sa tom kriminalnom grupom ?

Da li su Goran i Aleksandar Papić , koji su veoma bliski prijatelji sa Nebojšom Stefanovićem, održavali kontakte sa Veljkom Belivukom ?

Da li je sve ovo bilo moguće da se readi , a da za to ne zna predsednik SNS-a i da li će sada biti žrtvovani neki manje bitni delovi ove kriminalne organizacije, kako bi se zaštitio vrh SNS-a i njen predsednik ?

Dveri su na kraju postavili pitanje, kako će na večernjoj sednici saveta za nacionalnu bezbednost učestvovati predstavnici vrha vlasti iz SNS-a koji su i sami deo ove kriminalne organizacije i koji su zapravo i učestvovali u njenom stvaranju ?

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
naprednjaci-menjaju-zakon-o-imovini-da-bi-sačuvali-imovinu-kada-padnu-sa-vlasti

Naprednjaci spremaju zakon da im se ne može oduzeti imovina kada padnu sa vlasti

ekonomski-tigar-specijal-info

I dok Vučić priča kako smo ekonomski tigar pogledajte kako ljudi žive