in

Grb države Srbije će se prelepljivati grbom republike Kosovo

Kompromisni predlog Evropske Unije, koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros prihvatio, nije ništa drugo nego priznanje postojanja države Kosovo.

Građani Srbije, koji budu išli na Kosovo, moraće da zvanični grb države Srbije, prelepe grbom republike Kosovo. Više je nego jasno da se ovo kosi sa Ustavom Republike Srbije, po kome je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije.

Ne moramo da vam govorimo da se prihvatanjem ovog antiustavnog predloga od strane EU, sem priznanja postojanja države Kosovo i ponižavaju država Srbija i njeni građani. Nijedna ozbiljna i suverena država ne bi pristala na to, da se njen državni grb pri ulasku u drugu zemlju prelepljuje grbom druge države, a ako na sve ovo dodamo i činjenicu da Kosovo nije druga država, već okupirani deo Srbije, onda je poniženje još i veće.

Sada je više nego jasno, da je sve ono što se dešavalo u poslednjih nekoliko dana na Kosovu, ništa drugo do dobro izrežirana predstava, a krajnji cilj te predstave je da Kosovo bude još jedan korak bliže nezavisnosti, a da Srbija ponovo bude ponižena i bačena na kolena.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
bager

Šta su Vučić i žandarmerija hteli da poruče građanima sa vežbom u kojoj oklopno vozilo udara u bager

šiptari-traže-da-priznamo-genocid

Šiptari se osilili, sada sem priznanja Kosova, traže da priznamo genocid u BiH i na Kosovu