Connect with us

Vesti

Hrvatski predsednik: Već sam potpisao naredbu da vojska krene na Kosovo

Published

on

Hrvatski predsednik Zoran Milanović, je rano jutros polagao vence na gradskom groblju Mirogoj u Zagrebu, a tom prilikom je održana i konferencija za novinare, na kojoj je jedna od tema bila i Kosovo.

Tokom ove konferencije novinari su pitali Hrvatskog predsednika, da li je informacija o slanju vojske na Kosovo, bila provokacija prema Srbiji, ili je ona realna i zaista moguća. Hrvatski predsednik je odgovorio da se ne radi o provokaciji i da je on već potpisao naredbu o slanju vojske na Kosovo.

Ja sam već potpisao tu zapovijed, ali da sam znao da ih toliko to smeta možda bi razgovarali s njima. To ne govorim s ruganjem. Naše helikopterske postrojbe su već dugo tamo. Hrvatska vojska je već bila ranije na Kosovu i nisam mislio da će ih to smetati, ljude u Beogradu konkretno Vučića. “

“Nije to nikakva provokacija Srbiji. Oni ne znaju sami kako se izvući iz toga još od Miloševićevog orgijanja po Kosovu koje je dovelo do rata. To je način da oni drže svoje birače u tenziji. Oni su imali i veću štetu nego Hrvatska. Koliko god se Đakovo nije razvilo, toliko je Paračin ostao u 80- im godinama.”
“Vučić je gospodar jedne države koja nije uspješna koja ne zna što bi sama sobom. Rade sve da ne uđu u EU, a kao pregovaraju”.

Podsećamo Vas da su iz Hrvatske, nedavno stizale informacije, da će Hrvatska vojska pomoći albancima na Kosovu da formiraju svoju vlastitu vojsku. Takođe je pre samo nekoliko dana stigla i informacija da će Hrvatska poslati veliki broj svojih vojnika na Kosovo, ona je u Srbiji izazvala bes, a odmah su se oglasili i najviši državnici iz Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je Hrvatskoj poručio da neće dozvoliti novu oluju i novi Jasenovac, a takođe se oglasio i ministar policije Aleksandar Vulin koji je Hrvate i Albance nazvao “braćom po oružiju”.

U Hrvatskim i Srpskim medijima se špekulisalo da su izjave o slanju hrvatske vojske na Kosovo, samo provokacija od strane Hrvatske, ali je predsednik Hrvatske Zoran Mialanović jutros izjavio, da se ne radi o nikakvoj provokaciji i da je on već potpisao naređenje o slanju vojske na Kosovo.

Vesti

NOVI ŠOK: Misice Albanije i tzv. Kosova pokazale tri prsta

Published

on

Nakon što se juče na društvenim mrežama pojavila slika na kojoj se vide misice Srbije, Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova kako rukama pokazuju dvoglavog Albanskog orla. Sada je usledio novi šok, jer su se pojavile slike na kojima Albanska i Kosovska misica pokazuju tri prsta.

Podsećamo Vas da je Vesna de Vinča, inače žena koja je u organizaciji za srpski mis već duži niz godina, nakon pojavljivanja spornih slika, zatražila od organizatora, da srpsku misicu Valentinu Petrović isključe iz takmičenja.

misica kosova i misica albanije pokazuju tri prsta

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile i slike na kojima Albanska i misica tzv. Kosova pokazuju tri prsta, svi su ostali u šoku i više nikome nije jasno šta ove tri devojke pokušavaju.

NAŠA MISICA NAPADNUTA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Nakon pojavljivanja jučerašnjih fotografija na kojima se vide misice kako pokazuju dvoglavog orla, naša misica Valentina Petrović se našla na udaru na društvenim mrežama. Njoj su počeli da stižu uvredljivi komentari, ali je bilo i onih pretećih. Zbog toga je naša misica bila u teškom psihičkom stanju, jer nije očekivala da će reakcija na društvenim mrežama biti tako negativna.

mis kosova i mis albanije pokazuju tri prsta

Isto to se desilo i misicama Albanije i Kosova, nakon što su se pojavile slike gde one pokazuju tri prsta. Javnost na Kosovu i u Albaniji je bukvalno poludela i osudila njihovo ponašanje, a na društvenim mrežama su napadnute isto kao i naša misica.

Za sada je još uvek nejasno, da li će naša misica zaista biti izbačena iz takmičenja ili će ipak da se odustane od tog radikalnog poteza.

Continue Reading

Vesti

NAJNOVIJA VEST: Srpsku misicu povlače sa takmičenja zbog pokazivanja albanskog dvoglavog orla

Published

on

Vesna De Vinča, vlasnica modne agencije Miss Yu, koja već godinama organizuje mis Srbije i sprema naše devojke za razna svetska takmičenja, oglasila se i saopštila javnosti da su tržili od organizatora da srpska predstavnica bude vraćena sa takmičenja.

Ona kaže da su i oni sami zatečeni i šokirani onim što je naša misica uradila, kontaktirali su je i ona im je poslala obaveštenje koje je postavila i na svom instagram profilu.

Podsećamo vas da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se fotografisala sa mis Albanije, Kosova i Crne Gore kako pokazuje albanskog dvoglavog orla, što je provokacija na račun Srbije i srpskog naroda.

valentina petrović mis srbije pokazuje albanskog dvoglavog orla

Valentina Petrović se ubrzo nakon objavljivanja šokantnih fotografija i reakcije srpskih medija obratila na svom zvaničnom instagram nalogu i evo šta je rekla povodom svega.

“Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti.”

Inače imamo informaciju da je srpska misica u veoma kratkom roku nakon objavljivanja spornih fotografija, dobila veliki broj pogrdnih i pretećih poruka preko društvenih mreža.

Continue Reading

Vesti

SKANDAL: Srpska misica zajedno sa misicama Albanije, Kosova i Crne Gore pokazivala UČK dvoglavog orla

Published

on

Društvene mreže su preplavljene fotografijama na kojima srpska misica Valentina Petrović, zajedno sa misicama Crne Gore, Albanije i tzv. Kosova, rukama pokazuje dvoglavog UČK orla.

Inače ovaj znak se već duže vreme koristi od strane albanaca sa Kosova, kako bi se provocirala i omalovažila država Srbija i njeni građani.

Već duži niz godina, ovim znakom Srbiju su provocirali fudbaleri, albanskog porekla Šaćiri i Džaka, pevačice Rita Ora i Dua Lipa, ali i mnoge druge javne ličnosti koje dolaze sa Kosova, Albanije i Hrvatske.

Znak simbolizuje ujedinjenje Albanije sa Kosovom i pobedu terorističke UČK i NATO-a, nad Srbijom u ratu 1999 godine, pa se kod nas smatra velikom provokacijom.

srpska misica valentina petrović pokazala dvoglavog orla

Devojka koja se nalazi levo je Valentina Petrović, predstavnica Srbije i za sada još uvek nije jasno zbog čega se ona slikala zajedno sa misicama Kosova, Albanije i Crne Gore i zajedno sa njima pokazivala Albanskog dvoglavog orla.

Ona se za sada još uvek nije oglašavala povodom ovog velikog skandala, ali se nadamo da će to uskoro uraditi i da će objasniti ovaj svoj veoma čudan postupak, koji je mnoge u Srbiji iznervirao.

Continue Reading

Facebook

Trending