in

Ministarka Vujović sve najgore o “Ekološkom ustanku”.

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović komentarisala je današnji protest – “Ekološki ustanak” i rekla je sve najgore o samom protestu i organizatorima protesta.

Ministarka je zaključila da je današnji protest paravan za politički protest u organizaciji pojedinaca koji na pitanjima ekologije pokušavaju da uberu političke poene. Vujović je dodala da oni na taj način obmanjuju građane koji se zaista zanimaju za stanje i kvalitet životne sredine.

Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike i lažni zaštitnici životne sredine. Šta god da uradim kao ministarka životne sredine i koju god meru da donese Vlada Srbije, oni će se držati svoje političke agende rekla je ministarka Irena Vujović.

Tome u prilog govore i uvredljive poruke upućene predstavnicima vlasti, koje nazivaju najpogrdnijim imenima, rekla je Vujović.

Inače na današnjem protestu bio je ogroman broj građana, a veoma je interesantno da o ovom događaju nije izvestio niti jedan režimski portal, ali ni televizije sa nacionalnom frekfencijom.

Organizatori protesta iz pokreta Odbranimo reke Stare planine, Aleksandar Jovanović Ćuta i Aleksandar Panić su na samom početku protesta razvili Srpsku zastavu. Na protestu je govorio Ljubivoje Ršumović, kao i mnogi drugi ugledni građani.

Organizatori protesta su nakon protesta krenuli i u protestnu šetnju do RTS-a, gde su zatražili dvosatnu emisiju u kojoj bi se vodio dijalog na temu ekologije, između organizatora ovog protesta i ministara Irene Vujović, Zorane Mihajlović i drugih nadležnih.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
protesti-frilensera-vesti

Frilenseri kreću u protest, oko skupštine sve više policijskih snaga

marinika-tepic-u-jagodini-postoje-sobe-za-druzenje

Tepić: U Jagodini postoje sobe za druženje za žene koje žele do zaposlenja