Ministarka Vujović sve najgore o “Ekološkom ustanku”.

irena vujović o ekološkom protestu

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović komentarisala je današnji protest – “Ekološki ustanak” i rekla je sve najgore o samom protestu i organizatorima protesta.

Ministarka je zaključila da je današnji protest paravan za politički protest u organizaciji pojedinaca koji na pitanjima ekologije pokušavaju da uberu političke poene. Vujović je dodala da oni na taj način obmanjuju građane koji se zaista zanimaju za stanje i kvalitet životne sredine.

Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike i lažni zaštitnici životne sredine. Šta god da uradim kao ministarka životne sredine i koju god meru da donese Vlada Srbije, oni će se držati svoje političke agende rekla je ministarka Irena Vujović.

Tome u prilog govore i uvredljive poruke upućene predstavnicima vlasti, koje nazivaju najpogrdnijim imenima, rekla je Vujović.

Inače na današnjem protestu bio je ogroman broj građana, a veoma je interesantno da o ovom događaju nije izvestio niti jedan režimski portal, ali ni televizije sa nacionalnom frekfencijom.

Organizatori protesta iz pokreta Odbranimo reke Stare planine, Aleksandar Jovanović Ćuta i Aleksandar Panić su na samom početku protesta razvili Srpsku zastavu. Na protestu je govorio Ljubivoje Ršumović, kao i mnogi drugi ugledni građani.

Organizatori protesta su nakon protesta krenuli i u protestnu šetnju do RTS-a, gde su zatražili dvosatnu emisiju u kojoj bi se vodio dijalog na temu ekologije, između organizatora ovog protesta i ministara Irene Vujović, Zorane Mihajlović i drugih nadležnih.

Related articles

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta "Živim za Srbiju" ?

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta “Živim za Srbiju” ?

Juče je Policija izvršila pretres stana predsednice pokreta “Živim za Srbiju” dr. Jovane Stojković i tom prilikom su joj oduzeti računari, mobilni telefoni, ali i zvanična facebook stranica ovog pokreta. Pošto su mnogi korisnici ove društvene mreže ostali šokirani kada su na stranici videli sliku MUP-a i postavljali pitanja, da li MUP ima pravo da […]

zaštićeni-svedok-optužio-palmu-za-podvođenje

Zaštićeni svedok: Mislim da je upravo Palma pedofil o kome je govorio Igor Jurić

Potpresednik SSP Marainika Tepić je danas na konferenciji za novinare emitovala snimak, na kome je zaštićeni svedok, Dragana Markovića Palmu i još neke političare bliske režimu optužio za pedofiliju i podvođenje. Zaštićeni svedok svedoči o tome kako su Dragan Marković Palma i drugi političari, bliski sadašnjoj vlasti podvodili devojčice i starije žene, a sve da […]