in

Školsko obrazovanje ne može nadoknaditi zdrav razum

Režimska voditeljka Jovana Jeremić, koja trenutno radi na režimskoj televiziji PINK, ničim izazvana isprozivala svoju koleginicu Jovanu Joksimović.

Jovana Jeremić, antitalenat za medije i novinarstvo, ali super talenat za hvaljenje naprednog režima, Aleksandra Vučića i samopromociju, ponovo po ko zna koji put zgražava javnost Srbije svojim malograđanskim izjavama.

Jovanica je na plaćenoj konferenciji za medije malo govorila o sebi, u stilu… hvalite me usta moja, a onda je spomenula i svoju koleginicu Jovanu Jeremić, naravno sa visine, onako odvratno, naprednjački kako to samo ona ume.

Jovana Joksimović meni nije konkurencija, razlika između mene i nje je ogromna, pre svega u školi, ja sam završila pravni fakultet, a pitajte nju šta je ona završila prokomentarisala je Jovana Jeremić.

Poznati američki glumac Stiven Sigal je govorio o tome da je jedna od odlika neostvarenih, prostih i samoživnih ljudi, da se hvale svojim školskim obrazovanjem. On je tom prilikom citirao staru japansku poslovicu koja glasi: Školsko obrazovanje ne može da nadoknadi zdrav razum.

BONUS SLIKA: KEŠ, KOLICA i JOVANJICA:

keš kolica i jovanjica - jovana jeremić - aleksandar vučić - jovanjica

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
Darija Kisić Tepavčević

Građanskog aktivistu udaljili sa policijom, da ne bi postavio pitanje Dariji Kisić Tepavčević

Srpska misica pokazala Albanskog dvoglavog orla

SKANDAL: Srpska misica zajedno sa misicama Albanije, Kosova i Crne Gore pokazivala UČK dvoglavog orla