in

Severna Koreja zapretila amerikancima, napravili ste veliku grešku i to će vas skupo koštati

Pjongjang oštro zapretio SAD i najavio odmazdu koja će ih skupo koštati, svet u strahu od izbijanja oružanog sukoba između Severne Koreje i SAD.

Zvanični Pjongjang je danas uputio ozbiljne pretnje Vašigntonu, poručivši im da će se uskoro suočiti sa “veoma teškom i ozbiljnom situacijom” , a sve zbog toga jer je predsednik SAD Džozef Bajden “napravio veliku grešku” i Severnu Koreju označio kao bezbednosnu pretnju i najavio ošriju politiku prema toj zemlji.

Bajden je prošle nedelje, prilikom obraćanja kongresu Severnu Koreju i Iran označio kao potecijalno opasne zemlje, kako po SAD, tako i po EU i najavio je da će SAD i NATO prema ovim zemljama pooštriti svoju politiku.

Bajden je rekao da ove dve zemlje predstavljaju pretnju po čitav svet, zbog svog nuklearnog programa koji stalno usavršavaju u nameri da postanu što jake nuklearne sile. On je najavio da će SAD sa svojim vojnim saveznicima ovo sprečiti oštrom diplomatijom, sankcijama i strogim odvaćanjem.

Amerika će zažaliti:

Iz Pjongjanga poručuju da će SAD zažaliti zbog svoje pogrešne politike. Više je nego jasno da SAD ima nameru da prema Severnoj Koreji vodi neprijateljsku politiku, kao što to rade poslednjih 50 godina, ali ih upozoravamo da našem strpljenju dolazi kraj i da će zažaliti zbog te svoje pogrešne politike.

SAD vode politiku zla, mi smo ih već dosta puta upozoravali da to ne čine i zbog toga će snositi ozbiljne posledice.

Inače iz Bele kuće su već najavili da će nova administracija izvršiti korekciju politike prema Severnoj Koreji i da će se nova politika prema toj zemlji u mnogo čemu razlikovati od politike koju je vodila Trampova administracija.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
žena-sa-ručnom-bombom-sela-za-sto-nenada-čanka

(VIDEO) Žena sa ručnom bombom ušla u kafanu gde je sedeo Nenad Čanak, izvadila osigurač i sela za njegov sto

stotine krivičnih prijava protiv visokih funkcionera

Na stotine krivičnih prijava protiv visokih funkcionera stoje u fijokama