in

NAJNOVIJA VEST: Kovid propusnice od ponedeljka od 20h

Sednica kriznog štaba je upravo završena, a na sednici su usvojene nove mere koje za nekoliko dana stupaju na snagu.

Jedna od mera, koja je na današnjoj sednici kriznog štaba usvojena, jeste produžetak raspusta za đake, koji će početi od 8. Novembra, a trajaće do 15. Novembra.

Nova mera je donešena i za kovid propusnice, koje će od ponedeljka, umesto od 22h, važiti od 20h. Inače ovo je mera koja i najviše pogađa one koji se nisu vakcinisali, ali svakako i ugostiteljste.

Pojedini ugostitelji su svoje objekte zatvarali od 22h, kako bi izbegli represalije od strane nadležnih inspekcijskih službi, a kako stvari stoje, sada će radno vreme morati da skrate za još dva sata.

dr.predrag kon kovid pasosi

KON TRAŽIO 24h za KOVID PASOŠE I 10 DANA ZATVARANJA:

Kako naš portal saznaje, dr. Predrag Kon je na današnjoj sednici tražio barem 10 dana zatvaranja i da kovid pasoši važe čitavih 24h, ali i da se primenjuju i bankama, opštinama i drugim javnim institucijama, a ne samo u ugostiteljskim objektima.

Politička strana kriznog štaba za sada nije prihvatila ovu želju doktora Kona, najverovatnije zbog predstojećih izbora, ali kako stvari stoje, izvesno je da će mere koje se odnose na kovid pasoše biti sve strože i strože i da će jednog dana pasoši važiti 24h i to svuda.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
virtualni-izbori-2022

Virtualni predsednički izbori 2022 GLASAJ ZA SVOG FAVORITA

antivakseri su pi.ke

Čedomir Jovanović: Antivakseri su najveće pi.ke, kada dospeju u crvenu zonu kukaju i mole doktora da im pomogne