in

Strane službe će u Nedelju na Cetinju pokušati da izazovu nerede i krvoproliće, stigle i Kobre

U Nedelju 05.09.2021 godine, u Cetinjskom manastiru će se obaviti ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, a bezbednosne procene za ovaj događaj su ocenjene kao “ekstremno rizične” pa iz tog razloga na ovom događaju neće prisustvovati političari, a sam događaj će se obaviti u manastiru bez prisustva vernika.

Javna je tajna da određene tajne službe iz regiona, potpomognute sa nekoliko kriminalnih klanova iz Crne Gore i radikalnim pristalicama Mila Đukanovića, planiraju da u Nedelju izazovu nerede, pa čak i oružani sukob na Cetinju.

Da stvar bude još i gora po ulicama Budve se javno govori i najavljuje, da će na Cetinje doći i veterani terorističke UČK-a, kako bi navodno pomogli svojoj braći Crnogorcima i Milu Đukanoviću, da se izbore sa okupacijom koju nad Crnom Gorom sprovode Srbija i Srpska pravoslavna crkva.

Koliko je situacija ozbiljna govori i činjenica da su u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore osvanule plahate, na kojima se crnogorci pozivaju da se spreme za “JURIŠ”. Na tim plahatima se crnogorci pozivaju da se spreme za juriš i odbranu Crne Gore i da pritom ne žale svoje živote. Iz ovih plahata jasno se vidi, da se određene strukture i kriminalne organizacije, potpomognute stranim službama pripremaju da u Nedelju na Cetinju izazovu sukobe i krvoproliće.

NEREDI SE OČEKUJU I U SUBOTU U PODGORICI:

Inače početak nemira i sukoba, o kojima se već danima javno priča i koji se danima najavljuju očekuje se u Subotu uveče na ulicama Podgorice, ispred Hrama Hristovog vaskrsenja gde je mitropolija Crnogorska pozvala vernike da dočekaju patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

Baš u trenutku dok ovo pišemo u Podogorici je u toku sednica veća za nacionalnu bezbednost na kojoj se razmatra složena bezbednosna situacija u Crnoj Gori.

KOMANDOSI IZ SRBIJE STIGLI NA CETINJE:

Nije nikakva tajna da su crnogorske bezbednosne službe još pre desetak dana u pomoć pozvale kolege iz Srbije kako bi rešile ovaj bezbedonosni problem. Na Cetinju su tada otišli pripadnici BIA-e i pripadnici elitne specijalne jedinice Kobre.

BIA i Kobre su na Cetinju danima analizirale situaciju i kako nezvanično saznajemo preporuka da se na ustoličenju ne pojavljuju političari i vernici je došla upravo od njih, a ta preporuka je kasnije i usvojena.

Pretpostavlja se da će upravo pripadnici specijalne jedinice Kobre u Subotu u Podgorici brinuti o bezbednosti srpskog patrijarha Portfirija i da će u Nedelju na Cetinju zaštititi pripadnike Srpske Pravoslvane crkve od mogućih napadača.

Inače bataljon voje policije Kobre je usko specijalizovan za obaveštajne, kontra-obaveštajne, antiterorističke akcije i zaštitu visokih ličnosti i objekata od značaja.

PRAZNE SE KREVETI U CETINJSKOJ BOLNICI:

Juče je nakon sastanka sa predstavnicima policije direktor cetinjske opšte bolnice Vladimir Pavićević, naložio da se u cetinjnskoj bolnici oslobode što više kreveta. On je doktorima naložio da se svi pacijenti za koje je to moguće do nedelje otpuste na kućno lečenje, a da se pojedini pacijenti prebace u druge bolnice.

Ovo je samo još jedan pokazatelj da se u Nedelju na Cetinju očekuju sukobi u kojima bi moglo biti puno povređenih ljudi.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
kovid-pasosi

Brnabić: Insistiraćemo na uvođenju KOVID propusnica

komite-krenule-u-juris-na-srpsku-svetinju

Krenuli napadi komita na srpsku svetinju, srušena zaštitna ograda (VIDEO)