Connect with us

Vesti

Strane službe će u Nedelju na Cetinju pokušati da izazovu nerede i krvoproliće, stigle i Kobre

Published

on

U Nedelju 05.09.2021 godine, u Cetinjskom manastiru će se obaviti ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, a bezbednosne procene za ovaj događaj su ocenjene kao “ekstremno rizične” pa iz tog razloga na ovom događaju neće prisustvovati političari, a sam događaj će se obaviti u manastiru bez prisustva vernika.

Javna je tajna da određene tajne službe iz regiona, potpomognute sa nekoliko kriminalnih klanova iz Crne Gore i radikalnim pristalicama Mila Đukanovića, planiraju da u Nedelju izazovu nerede, pa čak i oružani sukob na Cetinju.

Da stvar bude još i gora po ulicama Budve se javno govori i najavljuje, da će na Cetinje doći i veterani terorističke UČK-a, kako bi navodno pomogli svojoj braći Crnogorcima i Milu Đukanoviću, da se izbore sa okupacijom koju nad Crnom Gorom sprovode Srbija i Srpska pravoslavna crkva.

Koliko je situacija ozbiljna govori i činjenica da su u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore osvanule plahate, na kojima se crnogorci pozivaju da se spreme za “JURIŠ”. Na tim plahatima se crnogorci pozivaju da se spreme za juriš i odbranu Crne Gore i da pritom ne žale svoje živote. Iz ovih plahata jasno se vidi, da se određene strukture i kriminalne organizacije, potpomognute stranim službama pripremaju da u Nedelju na Cetinju izazovu sukobe i krvoproliće.

NEREDI SE OČEKUJU I U SUBOTU U PODGORICI:

Inače početak nemira i sukoba, o kojima se već danima javno priča i koji se danima najavljuju očekuje se u Subotu uveče na ulicama Podgorice, ispred Hrama Hristovog vaskrsenja gde je mitropolija Crnogorska pozvala vernike da dočekaju patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija.

Baš u trenutku dok ovo pišemo u Podogorici je u toku sednica veća za nacionalnu bezbednost na kojoj se razmatra složena bezbednosna situacija u Crnoj Gori.

KOMANDOSI IZ SRBIJE STIGLI NA CETINJE:

Nije nikakva tajna da su crnogorske bezbednosne službe još pre desetak dana u pomoć pozvale kolege iz Srbije kako bi rešile ovaj bezbedonosni problem. Na Cetinju su tada otišli pripadnici BIA-e i pripadnici elitne specijalne jedinice Kobre.

BIA i Kobre su na Cetinju danima analizirale situaciju i kako nezvanično saznajemo preporuka da se na ustoličenju ne pojavljuju političari i vernici je došla upravo od njih, a ta preporuka je kasnije i usvojena.

Pretpostavlja se da će upravo pripadnici specijalne jedinice Kobre u Subotu u Podgorici brinuti o bezbednosti srpskog patrijarha Portfirija i da će u Nedelju na Cetinju zaštititi pripadnike Srpske Pravoslvane crkve od mogućih napadača.

Inače bataljon voje policije Kobre je usko specijalizovan za obaveštajne, kontra-obaveštajne, antiterorističke akcije i zaštitu visokih ličnosti i objekata od značaja.

PRAZNE SE KREVETI U CETINJSKOJ BOLNICI:

Juče je nakon sastanka sa predstavnicima policije direktor cetinjske opšte bolnice Vladimir Pavićević, naložio da se u cetinjnskoj bolnici oslobode što više kreveta. On je doktorima naložio da se svi pacijenti za koje je to moguće do nedelje otpuste na kućno lečenje, a da se pojedini pacijenti prebace u druge bolnice.

Ovo je samo još jedan pokazatelj da se u Nedelju na Cetinju očekuju sukobi u kojima bi moglo biti puno povređenih ljudi.

Vesti

Vesna Vasiljević pripadnica MUP-a, koja je danas uhapšena, nasilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević

Published

on

Vesna Vasiljević, aktivni pripadnik MUP-a, koja je javnosti objavila informacije o mobingu i protivzakonitim radnjama u MUP-u, danas je uhapšena i nasilno smeštena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević.

Podsećamo Vas da je danas Vesna Vasiljević uhapšena zajedno sa Bojanom Savićem, osnivačem Građanske Patrole, koji je stao u njenu zaštitu, zajedno sa narodnim pokretom UNS.

Dok ovo pišemo ispred bolnice Laza Lazarević se nalaze pripadnici Građanske Patrole i pripadnici UNS-a, koji pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu ispred bolnice, kako bi se izvršio pritisak naroda na režim.

Bojan Savić tvrdi da je Vesna Vasiljević, sasvim normalna žena, koja je do danas normalno radila u MUP-u, gde je radila na izdavanju ličnih karata i ostale dokumentacije. On tvrdi da je sve ovo organizovano od strane policije, kako bi prikrili svoje nezakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

REPRESIJA: Bojan Savić uhapšen, podnešena mu krivična prijava zbog ometanja službenog lica

Published

on

Pre otprilike tri sata, policija je uhapsila osnivača Građanskih Patrola Bojana Savić, zbog toga što je branio aktivnu radnicu MUP-a, Vesnu Vasiljević koja je na poslu trpela mobing i koja je takođe uhapšena.

Bojan Savić je u policijskoj stanici Voždovac zadržan oko 4 sata, gde mu je podnešena krivična prijava zbog navodnog “ometanja službenog lica”.

Celo vreme, ispred policijske stanice su bili pripadnici Ujedinjenog Naroda Srbije, Srđan i Aca, koji su pozivali narod da se okupi ispred policijske stanice u Voždovcu, kako bi se Bojanu Saviću pružila podrška.

Inače, Vesnu Vasiljević, pripadnicu MUP-a, koja je takođe uhapšena, policija je sa vozilom hitne pomoći odvezla na nepoznatu lokaciju.

Bojan Savić je tek nakon izlaska iz policijske stanice saznao da je Vesna Vasiljević, aktivna pripadnica MUP-a, odvedena sanitetom u nepoznatom pravcu.

Dok ovo pišemo, Bojan Savić i Ujedinjeni Narod Srbije su krenuli u potragu za Vesnom Vasiljević, jer sumnjaju da je režim spreman čak i na ubistvo gospođe Vesne Vasiljević, kako bi zataškali svoje protivzakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

U Srbiji uvedene COVID propusnice, stupaju na snagu od Subote u 22h.

Published

on

U Srbiji su uvedene COVID propusnice i one stupaju na snagu od Subote od 22:00h.

Covid propusnice će od subote uveče, biti obavezne u svim kafićima, restoranima, kafanama, klubovima, diskotekama, splavovima, kladionicama, pečenjarama i svim mestima na koje nije obavezno da se bude.

Kako je izjavila premijerka Ana Brnabić, od Subote uveče će sve inspekcijske službe, kao i komunalna milicija krenuti sa pooštrenom kontrolom svih ugostiteljskih objekata. Ona dodaje da se pooštravanje kontrole neće odnositi samo na ugostiteljske objekte gde je potrebna COVID propusnica, već i na trgovinske i ostale objekte, gde je obavezno nošenje maski i držanje rastojanja.

covid propusnice

ŠTA JE POTREBNO DA BI SE UŠLO U UGOSTITELJSKI OBJEKAT:

Da bi ste mogli da uđete u neki ugostiteljski objekat, biće vam potreban jedan od četri dokaza.

Za one koji su vakcinisani:

Za vakcinisane je potrebno da pokažu dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine koja se mora primiti nakon 210 dana.

Za nevakcinisane:

Nevakcinisani mogu ući u ugostiteljske objekte sa PCR testom koji nije stariji od 72 sata, antigenskim testom koji nije stariji od 48h i dokazom o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

KOVID REDARI ĆE MOĆI DA TRAŽE LIČNE KARTE:

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za novinare izjavila da će osobe zadužene za kontrolu covid propusnica, moći da legitimišu građane i da će Vlada Srbije u ovih nekoliko dana doneti posebnu uredbu za to.

Po zakonu Republike Srbije legitimisanjem je do sada mogla da se bavi samo policija, vojna policija, komunala milicija i slične službe, a sada imamo novost da će to ovlašćenje imati i takozvani covid redari.

Continue Reading

Facebook

Trending