in

SKANDALČINA: Željko Mitrović i PINK televizija napravili lažnu peticiju protiv Bake praseta.

U predhodnom našem članku smo pisali o tome kako režimska televizija PINK lažno i neistinito izveštava građane Srbije preko nacionalne frekvencije, a sada imamo dokaze i da su falsifikovali i napravili lažnu peticiju.

Nedavno je krenula javna svađa između youtubera Bake praseta i Željka Mitrovića. Nakon što je televizija PINK emitovala dokumentarac o Baki prasetu, Baka je pokrenuo peticiju za gašenje zadruge, a Željko Mitrović i PINK televizija su uzvratili istom merom i pokrenuli peticiju za gašenje youtube kanala Bake praseta.

Sve bi ovo bilo u redu i legitimno, da televizija PINK i Željko Mitrović nisu napravili lažnu peticiju. Televizija PINK na svom sajtu i peticiji protiv Bake prasete OVDE prikazuje lažne podatke, tj. prikazuju da je ovu peticiju potpisalo 1.9 milion ljudi, ali uvidom u analitiku ovog sajta, vidi se da je u poslednjih mesec dana sajt posetilo samo 5000 ljudi.

pink peticija protiv bake praseta
Lažne brojke na PINK-ovom sajtu

Na gornjoj slici možete videti da televizija PINK na svom sajtu prikazuje lažnu peticiju i lažni broj ljudi koji su glasali. Na slici se vidi je navodno glasalo preko 1,9 milona ljudi, ali to nije moguće jer se uvidom u analitiku sajta peticija.rs jasno vidi da je taj sajt u poslednjih mesec dana posetilo samo 5000 ljudi. Ovo znači da je ova peticija lažirana i da je na ovoj peticiji najviše moglo da glasa 5000 ljudi.

Na slici ispod možete videti posetu ovog sajta:

Ovo je još samo jedno u nizu krivičnih dela televizije PINK i Željka Mitrovića na koje bi tužilaštvo moralo da reaguje i da ispita ceo slučaj. A postavlja se i logično pitanje, da li je režimska televizija PINK došla do ličnih podataka građana Srbije i neovlašćeno ih koristila i zloupotrebila u svojoj lažnoj anketi.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
uroš vređa vučića

VIDEO: Mitrović hoće da izbaci Uroša iz zadruge ne zato što je prekršio pravila, već zato što je vređao Vučića

srđan nogo pušten iz pritvora

Srđan Nogo pušten iz pritvora