in

Marinika Tepić pobesnela zbog slova “Z” koje je na sve strane osvanulo u Novom Sadu

Šef poslaničke grupe SSP Marinika Tepić je bukvalno pobesnela nakon što je u Novom Sadu na sve strane osvanulo slovo “Z” koje je jedan od glavnih simbola ruske vojne operacije u Ukrajini.

Iz stranke SSP kažu da je slovo “Z” koje je iscrtano po celom Novom Sadu civilizacijski sunovrat. Oni su pozvali gradske vlasti Novog Sada da hitno reaguju da uklone sve simbole “Z” iz grada i da pokažu da ni na koji način ne podržavaju one koji veličaju i slave Rusku agresiju na Ukrajinu.

Nakon što se Marinika Tepić oglasila povodom ovoga na društvenim mrežama, osudila one koji su to uradili i zatražila od gradskih vlasti brisanje slova “Z” većina komentara na tu njenu objavu je bila negativna.

Mnogi ljudi sa društvenim mreža su je nazvali NATO lobistom i rekli da bi ona više volela da na mostu piše NATO i da joj taj znak sigurno ne bi smetao.

Pojedini su bili kreativni pa su šeficu poslaničke grupe SSP Mariniku Tepić, kroz slike prikazali kao pobesnelu prozapadnu aktivistkinju kada Rusija bombarduje Ukrajinu i veselu i srećnu kada NATO bombarduje druge zemlje, među kojima je i Srbija.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
maturantkinje napale policiju

Pobesnele maturantkinje napale policiju: Pi..a vam materina ne znate vi ko je moj otac, je..će vam majku

Twiter pao samo dan nakon što je tužio Elona Muska

Twiter pao samo dan nakon što je tužio Elona Muska