in

Marinika Tepić raskrinkala Dariju Kisić Tepavčević

Ministarka za rad zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević negirala je da njen brat Bojan Kisić ima bilo kakvu funkciju u firmi “Nites” koja je sa EPS-om sklopila ugovor vredan tri miliona eura.

Moj brat nije ni vlasnik, ni suvlasnik, ni direktor, ni u jednoj od firmi u kojima se pominje. On je običan zaposleni i obavlja posao inženjera, rekla je ministarka Darija Kisić Tepavčević u svom obraćanju.

Ministarka Darija Kisić je rekla da joj nije jasna logika kojom se vodila Marinika Tepić kada je davala izjave o njenom bratu. Darija Kisić je u nastavku svog izlaganja zaključila, da ako bi se vodili logikom Marinike Tepić, koja je njoj skroz nejasna, onda bi se moglo zaključiti da je Marinika Tepić zapravo vlasnik Đilasove firme u kojoj je zaposlena.

Ministarka Kisić je na kraju dodala da obično ne komentariše navode o sebi i svojoj porodici, ali smatra da treba da postoji odgovornost za javno izgovorenu i napisanu reč.

Odmah nakon obraćanja ministarke Darije Kisić Tepavčević, na društvenoj mreži facebook oglasila se Marinika Tepić koja je iznela dokaze da je ministarkin brat, ne samo direktor u pomenutoj firmi, već da obavlja funkciju glavnog izvršnog direktora. Marinika Tepić je kao dokaz za ove svoje tvrdnje postavila i skrinšotovanu sliku sa sajta pomenute firme, gde se jasno vidi da je Bojan Kisić zaista glavni izvršni direktor te firme.

Pa šta je s ovim ljudima?! Darija Kisić jutros ne trepnuvši slaže da njen brat nije direktor u firmi NITES koja je uzela…

Posted by Marinika Tepić on Петак, 02. април 2021.

Naša redakcija je i sama izvršila uvid na sajtu firme D.o.o Nites i utvrdili smo da tamo zaista stoji da je Bojan Kisić, brat ministarke Darije Kisić Tepavčević, zaista glavni izvršni direktor te firme.

A u to možete da se uverite i sami, ako odete na ovu adresu D.o.o Nites

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
Čačani-i-nišlije-danas-otvaraju-kafane-vesti

Čačak i Niš otvaraju kafane pozivaju kafedžije iz drugih gradova da urade isto

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta "Živim za Srbiju" ?

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta “Živim za Srbiju” ?