in

Tepić: U Jagodini postoje sobe za druženje za žene koje žele do zaposlenja

Potpresednica SSP Marinika Tepić je gostujući na televiziji Nova, u emisiji Utisak nedelje, iznela šokantne i zabrinjavajuće informacije koje se tiču položaja žena u Jagodini.

Na pitanje voditeljke koji je njen utisak nedelje, Marinika Tepić je odgovorila: To bi svakako bio iskaz Merime Isaković, koji me je zaista duboko potresao kao ženu i u tom smislu osim podrške, da kažem, ako mogu na ovaj način celoj toj priči i celom tom pokretu, ako mogu tako da ga nazovem. Jeste i moj angažman u buduće evo upravo iz Jagodine.

Ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, iz tog grada mraka, sivila i tame, jeste da gotovo svaka žena koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze. Dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli, postoje tačno jedinice i zgrade, objekti koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu, rekla je Marinika Tepić.

Voditeljka joj je na ove reči odgovorila: I sada ste rekli nešto skandalozno, veurujem da ćete kada vas sutra neko pozove imati šta da pokažete, na šta je Marinika Tepić odgovorila potvrdno.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
irena vujović o ekološkom protestu

Ministarka Vujović sve najgore o “Ekološkom ustanku”.

čanak država napravila grešku što je pustila uhapšene žene

Čanak: Država je napravila grešku što Jovanu Stojković i ostale uhapšene nije zadržala na robiji