Tepić: U Jagodini postoje sobe za druženje za žene koje žele do zaposlenja

marinika-tepic-u-jagodini-postoje-sobe-za-druzenje

Potpresednica SSP Marinika Tepić je gostujući na televiziji Nova, u emisiji Utisak nedelje, iznela šokantne i zabrinjavajuće informacije koje se tiču položaja žena u Jagodini.

Na pitanje voditeljke koji je njen utisak nedelje, Marinika Tepić je odgovorila: To bi svakako bio iskaz Merime Isaković, koji me je zaista duboko potresao kao ženu i u tom smislu osim podrške, da kažem, ako mogu na ovaj način celoj toj priči i celom tom pokretu, ako mogu tako da ga nazovem. Jeste i moj angažman u buduće evo upravo iz Jagodine.

Ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, iz tog grada mraka, sivila i tame, jeste da gotovo svaka žena koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze. Dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli, postoje tačno jedinice i zgrade, objekti koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu, rekla je Marinika Tepić.

Voditeljka joj je na ove reči odgovorila: I sada ste rekli nešto skandalozno, veurujem da ćete kada vas sutra neko pozove imati šta da pokažete, na šta je Marinika Tepić odgovorila potvrdno.

Related articles

Na-Novom-Beogradu-upucan-advokat

U Beogradu upucan advokat Arsenije Stefanović

Danas je na Novom Beogradu na advokata Arsenija Stefanovića (33) nepoznata osoba ispalila više hitaca i on je tom prilikom ranjen u nogu. Ranjeni advokat je nekako uspeo da se odtetura stotinak metara i neđe zaklo među automobilima, gde je sačekao da stigne hitna pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu. Prava je sreća da […]

sindikat-vojnih-penzionera-vratite-vitamine-državi-vesti

Sindikat Vojnih penzioner: Vratite državi paketiće sa vitaminima zajedno sa njihovom maglom

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije, pozvalo je svoje članove, ali i sve ostale penzionere, da državi vrate paketiće sa vitaminima koji će biti poklonjene penzionerima poklonjeni na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predlažemo da vitamine zajedno sa maglom koja nam se prodaje, vratimo “dobrotvoru” rečeno je u saopštenju sindikata vojnih penzionera Srbije. U daljoj […]