in

Pobesnele maturantkinje napale policiju: Pi..a vam materina ne znate vi ko je moj otac, je..će vam majku

Tri maturantkinje Šeste beogradske gimnazije privedene su u policijsku stanicu uz pomoć intervente jedinice, nakon što su fizički napale službenike policije.

Sve se desilo kada su iz škole pozvali policiju da prijave da se u školskom dvorištu nalaze dve muške osobe, koje nisu učenici te škole. Nakon što je policijska patrola izašla na lice mesta. upozorila je dva momka da se udalje odatle i oni su i krenuli da to urade: Prilikom njihovog udaljavanja policija je uočila da jedan od njih za pojasom ima baklju.

Dok su se pomenuti muškarci udaljavali, došlo je do svađe i guranja između dve maturankinje, nakon što ih je policajka upozorila da prestanu i pokušala da ih razdvoji. Jedna od devojaka joj je zadala udarac pesnicom u predelu oka.

Policija je tu devojku stavila u službeno vozilo kako bi bila privedena, ali je ona krenula da ih psuje i da im preti rečima: jeb.ću vam majku pandursku, vi ne znate ko je moj otac, kada dođe jeb.će vam mater svima !

U međuvremenu na lice mesta je izašla i interventna jedinica, ali su onda ostale devojke pobesnele i bukvalno sa svih strana napale policiju.

Njih dve su prišle policijskom autu, otvorile po jedna vrata i počele da ih čepe. Jedna je policijskog službenika vukla za okovratnik, dok je druga vikala: jeb.ću vam mamu pandursku, pustite mi drugaricu !

I druga devojka je takođe policijskim službenicima zapretila svojim ocem, rečima: da li vi znate ko je moj otac, sada kada vam dođe jeb.aće vam mamu pandursku.

Nakon toga intervenisali su pripadnici intervente jedinice i tri devojke su privedene u policijsku stanicu.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
šiptarski huligani napali srpsku decu

Šiptarski huligani napali Srpsku decu u Belgiji (VIDEO)