in

Ratoborna Milogorka zapretila Vulinu i Srbiji sa NATO paktom (VIDEO)

Tijana Lopičić autorka knjige “Kako su me posrbljavali” nedavno je prokomentarisala jednu izjavu Aleksandra Vulina, pa i njemu i Srbiji zapretila sa NATO paktom.

Tijana Lopičić se osvrnula na Vulinovu provokaciju “da ukloliko Srbija želi da naudi Crnoj Gori, dovoljno je samo da pošalje svoju konjicu”. Ova Vulinova provokacija je imala za cilj da Crnu Goru predstavi kao vojnu slabašnu zemlju.

Tijana Lopičić je u svom odgovoru podsetila Vulina da je Crna Gora članica NATO saveza, pa je onda Vulinu u lice bacila rukavicu, rekavši mu “ajde baš pošaljite tu vašu konjicu pa da vidimo dokle će stići”.

Inače, za one koji ne znaju ko je Tijana Lopičić, rećićemo da je ona vrlo aktivna u napadima na Srbiju i sve što je Srpsko. Zastupa stav da je Srbija zločinačka država, a da su Srbi genocidna nacija.

Predstavlja se kao Crnogorska istoričarka i u svojim knjigama predstavlja navodno Crnogorsku istoriju, koja je zapravo izmišljena sa ciljem brisanja Srpskog indetiteta.

Tijana Lopičić je poznata i po tome što je na jednom antisrpskom okupljanju u Crnoj Gori prisutne pozdravila sa ustaškim pozdravom “Za dom spremni”.

Da je Tijana Lopičić sluga NATO-a i Brisela može se videti i iz njenih izjava o ratu u Ukrajini, gde za Rusku vojsku poredi sa nacistima.

Inače ona u svojim knjigama Srbe naziva turskim robovima i stalno naglašava da su turci seksualno opštili sa srpskim ženama i ćerkama, dok su njihovi muževi, braća i očevi šetali za to vreme oko kuće.

Da ludilo ove milogorke nema kraja, dokazuje i jedan video u kome ona tvrdi kako se poznati Srpski naučnik Nikola Tesla izjašnjavao kao Crnogorac, a ne kao Srbin.

@tijanathea

Sveti Sava u crkvenom kalendaru Đurđa Crnojevića 1494. god. obilježen crnom bojom – nebitan! #ivancenojevic #crnagora #manastir ivladar #montenegro

♬ original sound – Tijana Lopicic

What do you think?

Written by Specijal Info

policajac potegao pištolj na decu

VIDEO: Policajac potego pištolj na maloletnu decu BEOGRAD

šiptarski huligani napali srpsku decu

Šiptarski huligani napali Srpsku decu u Belgiji (VIDEO)