in

(VIDEO) Pogledajte kako su izgledali fingirani pregovori između Mirana Pogačara i Vlade Srbije u kafiću

Sada je svima više nego jasno da su Miran Pogačar i njegovo “Udruženje radnika na internetu” zapravo režimski projekat i da je ovo udruženje stvoreno samo kako bi prevarilo frilensere i ljude koji rade na internetu i postiglo sa Vladom Srbije, ovaj nepovoljni sporazum, po same frilensere.

Inače sinoć su na stranici Udruženja radnika na internetu, administratori objavili rezultate lažne ankete na kojoj se navodno preko 50% članova slaže sa postignutim sporazumom. Za ovu anketu niko na stranici nije znao, jer su administratori tek sat vremena pre isteka roka za glasanje objavili na stranici da anketa postoji i da su navodno svim članovima poslali upite za glasanje putem mejla.

Svrha ove lažne ankete je bila da se opravda izdajnički pohod Mirana Pogačara i njegove ekipe.

Jasno je da mnogi članovi nisu mogli da glasaju jer nisu bili obavešteni, a bili su obavešteni samo oni koji podržavaju Mirana Pogačara i njegov sramni sporazum sa Vladom Srbije. Mnogi članovi URI-a kažu da više ne veruju Miranu Pogačaru i da sumnjaju da su rezultati ankete namešteni, postavlja se logično pitanje zbog čega glasanje nije bilo javno putm POLL upita, već je organizatorima ostavljena mogućnost da sami šteluju rezultate kako žele.

U videu koji sledi možete videti kako je Miran Pogačar u kafiću postigao nepovoljan dogovor po frilensere, sam i na svoju ruku, ne pitajući svoje članove da li se sa tim slažu.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
rusija-pokušava-da-ometa-dronove-rq-4

Rusija pokušava da ometa američe osmatračke dronove RQ-4

šef-signala-hakovao-izraelski-hakerski-alat-za-hakovanje-telefona

Šef Signala hakovao Izraelski alat za hakovanje telefona, koji koristi i naša BIA