Connect with us

Vesti

Petrović: Da se ja pitam mirisala bi ti meni ljubičice odozdo

Published

on

Da uvek može brže, jače, bolje dokaz je i video koji je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama, a u kome Miroljub Petrović na najbrutalniji način vređa dr. Jovanu Stojković, upućuje joj pretnje, ali joj vređa i porodicu.

Miroljub Petrović je javnosti poznat po rečenici “ideš po mač bato” i po tome što se zalaže za odsecanja glave, čerečenja ili proterivanja iz države svih onih koji se bune protiv sistema i nisu pokorni istom. Bio je optuživan i za nadrilekarstvo, jer je jedan momak koji se lečio njegovim preparatima preminuo, a poznat je i po tome što u svim emisijama javno brani i podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

miroljub petrović ljubi albansku zastavu
Bonus slika Miroljub Petrović ljubi albansku zastavu

Petrović je u ovom videu komentarisao nedavno hapšenje dr.Jovane Stojković. On u ovom videu poručuje dr.Jovani Stojković da ima sreću što on (Mirolju Petrović) nije na vlasti, jer da jeste, mirisala bi ona ljubičice odozdo. Nakon jasno izrečene pretnje Petrović nastavlja sa pretnjama i kaže: može da se desi da se Miroljub pita nešto jednog dana, pa će da vam pukne crna pogibija !

Petrović je u nastavku rekao: jel ti misliš da ne može da mi pozvoni telefon i da me pozove vučko (Vučić) i da kaže, ej Miroljube ne mogu više da se ganjam sa ovima, jel možeš ti da preuzmeš policiju i pravosuđe. Samo neka me pozove, neka me pozove i neka mi da odrešene ruke, znaš šta će da bude, biće kidanje bato !

Nakon ovih brutalnih pretnji Petrović je i dalje nastavio sa brutalnim pretnjama i vređanjem dr.Jovane Stojković: Pa dobro si prošla imaš sreću što se ja ništa ne pitam, pa ja bih te odvalio !

Miroljubu Petroviću ni ovo nije bilo dovoljno već je u natsavku krenuo da vređa i simpatizere Pokreta Živim za Srbiju: pogledaj te retardirane likove, koji su je sačekali ispred tužilaštva, to se ne zna ko je bolesniji, demonizovani, svi iskrivljeni oni njoj tu kao nešto aplaudiraju.

Miroljub je onda krenuo da dr. Jovanu Stojković vređa i kao ženu i na osnovu njenog izgleda i šminke, a ni tu se nije zaustavio, već je krenuo da proziva i porodicu dr. Jovane Stojković, pa je muža dr.Jovane Stojković nazvao onaj njen polupani muž.

Vesti

Vesna Vasiljević pripadnica MUP-a, koja je danas uhapšena, nasilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević

Published

on

Vesna Vasiljević, aktivni pripadnik MUP-a, koja je javnosti objavila informacije o mobingu i protivzakonitim radnjama u MUP-u, danas je uhapšena i nasilno smeštena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević.

Podsećamo Vas da je danas Vesna Vasiljević uhapšena zajedno sa Bojanom Savićem, osnivačem Građanske Patrole, koji je stao u njenu zaštitu, zajedno sa narodnim pokretom UNS.

Dok ovo pišemo ispred bolnice Laza Lazarević se nalaze pripadnici Građanske Patrole i pripadnici UNS-a, koji pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu ispred bolnice, kako bi se izvršio pritisak naroda na režim.

Bojan Savić tvrdi da je Vesna Vasiljević, sasvim normalna žena, koja je do danas normalno radila u MUP-u, gde je radila na izdavanju ličnih karata i ostale dokumentacije. On tvrdi da je sve ovo organizovano od strane policije, kako bi prikrili svoje nezakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

REPRESIJA: Bojan Savić uhapšen, podnešena mu krivična prijava zbog ometanja službenog lica

Published

on

Pre otprilike tri sata, policija je uhapsila osnivača Građanskih Patrola Bojana Savić, zbog toga što je branio aktivnu radnicu MUP-a, Vesnu Vasiljević koja je na poslu trpela mobing i koja je takođe uhapšena.

Bojan Savić je u policijskoj stanici Voždovac zadržan oko 4 sata, gde mu je podnešena krivična prijava zbog navodnog “ometanja službenog lica”.

Celo vreme, ispred policijske stanice su bili pripadnici Ujedinjenog Naroda Srbije, Srđan i Aca, koji su pozivali narod da se okupi ispred policijske stanice u Voždovcu, kako bi se Bojanu Saviću pružila podrška.

Inače, Vesnu Vasiljević, pripadnicu MUP-a, koja je takođe uhapšena, policija je sa vozilom hitne pomoći odvezla na nepoznatu lokaciju.

Bojan Savić je tek nakon izlaska iz policijske stanice saznao da je Vesna Vasiljević, aktivna pripadnica MUP-a, odvedena sanitetom u nepoznatom pravcu.

Dok ovo pišemo, Bojan Savić i Ujedinjeni Narod Srbije su krenuli u potragu za Vesnom Vasiljević, jer sumnjaju da je režim spreman čak i na ubistvo gospođe Vesne Vasiljević, kako bi zataškali svoje protivzakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

U Srbiji uvedene COVID propusnice, stupaju na snagu od Subote u 22h.

Published

on

U Srbiji su uvedene COVID propusnice i one stupaju na snagu od Subote od 22:00h.

Covid propusnice će od subote uveče, biti obavezne u svim kafićima, restoranima, kafanama, klubovima, diskotekama, splavovima, kladionicama, pečenjarama i svim mestima na koje nije obavezno da se bude.

Kako je izjavila premijerka Ana Brnabić, od Subote uveče će sve inspekcijske službe, kao i komunalna milicija krenuti sa pooštrenom kontrolom svih ugostiteljskih objekata. Ona dodaje da se pooštravanje kontrole neće odnositi samo na ugostiteljske objekte gde je potrebna COVID propusnica, već i na trgovinske i ostale objekte, gde je obavezno nošenje maski i držanje rastojanja.

covid propusnice

ŠTA JE POTREBNO DA BI SE UŠLO U UGOSTITELJSKI OBJEKAT:

Da bi ste mogli da uđete u neki ugostiteljski objekat, biće vam potreban jedan od četri dokaza.

Za one koji su vakcinisani:

Za vakcinisane je potrebno da pokažu dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine koja se mora primiti nakon 210 dana.

Za nevakcinisane:

Nevakcinisani mogu ući u ugostiteljske objekte sa PCR testom koji nije stariji od 72 sata, antigenskim testom koji nije stariji od 48h i dokazom o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

KOVID REDARI ĆE MOĆI DA TRAŽE LIČNE KARTE:

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za novinare izjavila da će osobe zadužene za kontrolu covid propusnica, moći da legitimišu građane i da će Vlada Srbije u ovih nekoliko dana doneti posebnu uredbu za to.

Po zakonu Republike Srbije legitimisanjem je do sada mogla da se bavi samo policija, vojna policija, komunala milicija i slične službe, a sada imamo novost da će to ovlašćenje imati i takozvani covid redari.

Continue Reading

Facebook

Trending