in

Petrović: Da se ja pitam mirisala bi ti meni ljubičice odozdo

Da uvek može brže, jače, bolje dokaz je i video koji je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama, a u kome Miroljub Petrović na najbrutalniji način vređa dr. Jovanu Stojković, upućuje joj pretnje, ali joj vređa i porodicu.

Miroljub Petrović je javnosti poznat po rečenici “ideš po mač bato” i po tome što se zalaže za odsecanja glave, čerečenja ili proterivanja iz države svih onih koji se bune protiv sistema i nisu pokorni istom. Bio je optuživan i za nadrilekarstvo, jer je jedan momak koji se lečio njegovim preparatima preminuo, a poznat je i po tome što u svim emisijama javno brani i podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

miroljub petrović ljubi albansku zastavu
Bonus slika Miroljub Petrović ljubi albansku zastavu

Petrović je u ovom videu komentarisao nedavno hapšenje dr.Jovane Stojković. On u ovom videu poručuje dr.Jovani Stojković da ima sreću što on (Mirolju Petrović) nije na vlasti, jer da jeste, mirisala bi ona ljubičice odozdo. Nakon jasno izrečene pretnje Petrović nastavlja sa pretnjama i kaže: može da se desi da se Miroljub pita nešto jednog dana, pa će da vam pukne crna pogibija !

Petrović je u nastavku rekao: jel ti misliš da ne može da mi pozvoni telefon i da me pozove vučko (Vučić) i da kaže, ej Miroljube ne mogu više da se ganjam sa ovima, jel možeš ti da preuzmeš policiju i pravosuđe. Samo neka me pozove, neka me pozove i neka mi da odrešene ruke, znaš šta će da bude, biće kidanje bato !

Nakon ovih brutalnih pretnji Petrović je i dalje nastavio sa brutalnim pretnjama i vređanjem dr.Jovane Stojković: Pa dobro si prošla imaš sreću što se ja ništa ne pitam, pa ja bih te odvalio !

Miroljubu Petroviću ni ovo nije bilo dovoljno već je u natsavku krenuo da vređa i simpatizere Pokreta Živim za Srbiju: pogledaj te retardirane likove, koji su je sačekali ispred tužilaštva, to se ne zna ko je bolesniji, demonizovani, svi iskrivljeni oni njoj tu kao nešto aplaudiraju.

Miroljub je onda krenuo da dr. Jovanu Stojković vređa i kao ženu i na osnovu njenog izgleda i šminke, a ni tu se nije zaustavio, već je krenuo da proziva i porodicu dr. Jovane Stojković, pa je muža dr.Jovane Stojković nazvao onaj njen polupani muž.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
rusija-vs-ukrajina

Rusija vs Ukrajina, čija je vojska moćnija ?

napadnut-srđan-žunić

(VIDEO) Srđan Žunić napadnut od strane maskiranih osoba pred policijom