Petrović: Da se ja pitam mirisala bi ti meni ljubičice odozdo

miroljub-petrovic-preti-dr-jovani-stojkovic

Da uvek može brže, jače, bolje dokaz je i video koji je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama, a u kome Miroljub Petrović na najbrutalniji način vređa dr. Jovanu Stojković, upućuje joj pretnje, ali joj vređa i porodicu.

Miroljub Petrović je javnosti poznat po rečenici “ideš po mač bato” i po tome što se zalaže za odsecanja glave, čerečenja ili proterivanja iz države svih onih koji se bune protiv sistema i nisu pokorni istom. Bio je optuživan i za nadrilekarstvo, jer je jedan momak koji se lečio njegovim preparatima preminuo, a poznat je i po tome što u svim emisijama javno brani i podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

miroljub petrović ljubi albansku zastavu
Bonus slika Miroljub Petrović ljubi albansku zastavu

Petrović je u ovom videu komentarisao nedavno hapšenje dr.Jovane Stojković. On u ovom videu poručuje dr.Jovani Stojković da ima sreću što on (Mirolju Petrović) nije na vlasti, jer da jeste, mirisala bi ona ljubičice odozdo. Nakon jasno izrečene pretnje Petrović nastavlja sa pretnjama i kaže: može da se desi da se Miroljub pita nešto jednog dana, pa će da vam pukne crna pogibija !

Petrović je u nastavku rekao: jel ti misliš da ne može da mi pozvoni telefon i da me pozove vučko (Vučić) i da kaže, ej Miroljube ne mogu više da se ganjam sa ovima, jel možeš ti da preuzmeš policiju i pravosuđe. Samo neka me pozove, neka me pozove i neka mi da odrešene ruke, znaš šta će da bude, biće kidanje bato !

Nakon ovih brutalnih pretnji Petrović je i dalje nastavio sa brutalnim pretnjama i vređanjem dr.Jovane Stojković: Pa dobro si prošla imaš sreću što se ja ništa ne pitam, pa ja bih te odvalio !

Miroljubu Petroviću ni ovo nije bilo dovoljno već je u natsavku krenuo da vređa i simpatizere Pokreta Živim za Srbiju: pogledaj te retardirane likove, koji su je sačekali ispred tužilaštva, to se ne zna ko je bolesniji, demonizovani, svi iskrivljeni oni njoj tu kao nešto aplaudiraju.

Miroljub je onda krenuo da dr. Jovanu Stojković vređa i kao ženu i na osnovu njenog izgleda i šminke, a ni tu se nije zaustavio, već je krenuo da proziva i porodicu dr. Jovane Stojković, pa je muža dr.Jovane Stojković nazvao onaj njen polupani muž.

Related articles

irena vujović o ekološkom protestu

Ministarka Vujović sve najgore o “Ekološkom ustanku”.

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović komentarisala je današnji protest – “Ekološki ustanak” i rekla je sve najgore o samom protestu i organizatorima protesta. Ministarka je zaključila da je današnji protest paravan za politički protest u organizaciji pojedinaca koji na pitanjima ekologije pokušavaju da uberu političke poene. Vujović je dodala da oni na taj način […]

pobuna-među-naprednjacima-zbog-60-eura

Pobuna naprednjaka zbog 60 eura: više nikada nećemo da glasamo za vas !

Na drušvenim mrežama je izbila prava pobuna među nezaposlenim naprednjacima zbog izjave ministra finansija Siniše Malog, da će pomoć od 60 eura dobiti samo nezaposleni koji se na dan 15. April, budu vodili na Biro za zapošljavanje. Vlada je odlučila da isplatu vrši samo onima koji se vode na Biro za zapošljavanje, verovatno kako bi […]