in

NOVI ŠOK: Misice Albanije i tzv. Kosova pokazale tri prsta

Nakon što se juče na društvenim mrežama pojavila slika na kojoj se vide misice Srbije, Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova kako rukama pokazuju dvoglavog Albanskog orla. Sada je usledio novi šok, jer su se pojavile slike na kojima Albanska i Kosovska misica pokazuju tri prsta.

Podsećamo Vas da je Vesna de Vinča, inače žena koja je u organizaciji za srpski mis već duži niz godina, nakon pojavljivanja spornih slika, zatražila od organizatora, da srpsku misicu Valentinu Petrović isključe iz takmičenja.

misica kosova i misica albanije pokazuju tri prsta

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile i slike na kojima Albanska i misica tzv. Kosova pokazuju tri prsta, svi su ostali u šoku i više nikome nije jasno šta ove tri devojke pokušavaju.

NAŠA MISICA NAPADNUTA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Nakon pojavljivanja jučerašnjih fotografija na kojima se vide misice kako pokazuju dvoglavog orla, naša misica Valentina Petrović se našla na udaru na društvenim mrežama. Njoj su počeli da stižu uvredljivi komentari, ali je bilo i onih pretećih. Zbog toga je naša misica bila u teškom psihičkom stanju, jer nije očekivala da će reakcija na društvenim mrežama biti tako negativna.

mis kosova i mis albanije pokazuju tri prsta

Isto to se desilo i misicama Albanije i Kosova, nakon što su se pojavile slike gde one pokazuju tri prsta. Javnost na Kosovu i u Albaniji je bukvalno poludela i osudila njihovo ponašanje, a na društvenim mrežama su napadnute isto kao i naša misica.

Za sada je još uvek nejasno, da li će naša misica zaista biti izbačena iz takmičenja ili će ipak da se odustane od tog radikalnog poteza.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
misicu srbije violetu petrović povlače sa takmičenja

NAJNOVIJA VEST: Srpsku misicu povlače sa takmičenja zbog pokazivanja albanskog dvoglavog orla

policajac devojci oteo telefon

(VIDEO) Policajac devojci oteo telefon zato što ga je snimala