(VIDEO) Srđan Žunić napadnut od strane maskiranih osoba pred policijom

napadnut-srđan-žunić

Osnivač pokreta Udruženi narod Srbije Srđan Žunić, danas je napadnut i prećeno mu je od strane nepoznatih, maskiranih osoba dok je došao da pruži podršku pukovniku Gojku Laloviću koga su danas nasilno izbacili iz stana.

Najpre su nepoznate, maskirane osobe prišle Srđanu Žuniću i uputile mu verbalne pretnje i psovke, a onda je došlo i do fizičkog kontakta gde su te iste nepoznate osobe, pred policijom, pokušavale da Srđanu Žuniću otmu opremu za snimanje iz ruku.

Ove nepoznate osobe su se celo vreme nesmetano šetale ispred policijskog kordona i Srđanu Žuniću upućivale pretnje.

Jedan od njih se sa maskom na licu šetao ispred ljudi koji su došli da pruže podršku pukovniku, sa jednim telefonom je sa nekim pričao i obaveštavao ga da je tu Srđan Žunić, dok je sa drugim telefonom snimao samog Žunića.

Ove osobe su mu na kraju pretile kako će ga sačekati ispred auta, a policija je otišla i Srđana Žunića ostavila nezaštićenog i samog.

Related articles

prisluškivanje-vučića-od-strane-mup-vesti

Naprednjaci optužuju MUP za prisluškivanje predsednika Vučića

Naprednjaci su optužili MUP za prisluškivanje Aleksandra Vučića, ali ne samo za prisluškivanje već i za prodaju razgovora kriminalnim organizacijama. I dok opozicija sa jedne strane tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao telefonske razgovore sa ljudima koji se bave kriminalnim radnjama i da su tako njegovi telefonski razgovori dospeli u ruke policiji. Naprednjaci […]

naprednjaci-menjaju-zakon-o-imovini-da-bi-sačuvali-imovinu-kada-padnu-sa-vlasti

Naprednjaci spremaju zakon da im se ne može oduzeti imovina kada padnu sa vlasti

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da je svrha izvora imovinskog zakona koji spremaju naprednjaci legalizacija ilegalno stečene imovine. Jovanović je objasnio kako će funkcionisati taj novi zakon koji će naprednjaci uskoro doneti. „Ako uništite državni budžet i ne uspete da dokažete odakle vam imovina od 100 miliona evra, platićete državi 75 miliona […]