Naprednjaci optužuju MUP za prisluškivanje predsednika Vučića

prisluškivanje-vučića-od-strane-mup-vesti

Naprednjaci su optužili MUP za prisluškivanje Aleksandra Vučića, ali ne samo za prisluškivanje već i za prodaju razgovora kriminalnim organizacijama.

I dok opozicija sa jedne strane tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao telefonske razgovore sa ljudima koji se bave kriminalnim radnjama i da su tako njegovi telefonski razgovori dospeli u ruke policiji.

Naprednjaci sa druge strane tvrde da je predsednik neovlašćeno prisluškivan i za to prisluškivanje optužuju MUP.

U istrazi koja je pokrenuta saslušano je više od pedeset policajaca, a kao glavni osumnjičeni za ovo prisluškivanje je označen bivši državni sekretar MUP-a, Dijana Hrkalović.

Za Dijanu Hrkalović se tvrdi da naredila da se prisluškuje predsednik Vučić i da je te snimke prodavala kriminalcima. Ipak, za sada još uvek niko nije uhapšen zbog ovoga, a sam predsednik odbija da više podataka o ovoj aferi iznese u javnost.

I tako dok vlast govori da je predsednik prisluškivan i da je to veliko krivično delo protiv državnog uređenja, opozicija ne prestaje da optužuje predsednika da je umešan u kriminalne radnje i da sada uz pomoć Dijane Hrkalović i pojedinih ljudi iz MUP-a, vlast pokušava da zataška ovu aferu.

Related articles

protesti-frilensera-vesti

Frilenseri kreću u protest, oko skupštine sve više policijskih snaga

U 11h je zakazan protest frilensera, a od 11:30h se kreće u protestnu šetnju. Kako se protest bliži sve jače policijske snage se okupljaju oko Narodne skupštine Srbije. Organizatori protesta pozivaju da se okupi što veći broj građana na njihovom protestu i upozoravaju ih da ne nasedaju na moguće provokacije kojih je bilo i sinoć […]

Dijana-Hrkalović-menjala-indetitet-vesti

Dijana Hrkalović nekoliko puta menjala svoj indetitet

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u poslednjih nekoliko godina nekoliko puta je menjala svoj indetitet, ali i svoje mesto prebivališta. Kako saznaje naš portal, Dijana Hrkalović je mesec dana nakon napuštanja MUP-a promenila svoje ime i prezime i mesto prebivalištva, a juče je ponovo vratila svoje staro ime i prezime. Kako naš portal saznaje […]