in

Naprednjaci optužuju MUP za prisluškivanje predsednika Vučića

Naprednjaci su optužili MUP za prisluškivanje Aleksandra Vučića, ali ne samo za prisluškivanje već i za prodaju razgovora kriminalnim organizacijama.

I dok opozicija sa jedne strane tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao telefonske razgovore sa ljudima koji se bave kriminalnim radnjama i da su tako njegovi telefonski razgovori dospeli u ruke policiji.

Naprednjaci sa druge strane tvrde da je predsednik neovlašćeno prisluškivan i za to prisluškivanje optužuju MUP.

U istrazi koja je pokrenuta saslušano je više od pedeset policajaca, a kao glavni osumnjičeni za ovo prisluškivanje je označen bivši državni sekretar MUP-a, Dijana Hrkalović.

Za Dijanu Hrkalović se tvrdi da naredila da se prisluškuje predsednik Vučić i da je te snimke prodavala kriminalcima. Ipak, za sada još uvek niko nije uhapšen zbog ovoga, a sam predsednik odbija da više podataka o ovoj aferi iznese u javnost.

I tako dok vlast govori da je predsednik prisluškivan i da je to veliko krivično delo protiv državnog uređenja, opozicija ne prestaje da optužuje predsednika da je umešan u kriminalne radnje i da sada uz pomoć Dijane Hrkalović i pojedinih ljudi iz MUP-a, vlast pokušava da zataška ovu aferu.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
dr.-dejan-žujović-hospitalizovan-ali-stabilno-vesti

Dr. Dejan Žujović ipak dobro

velja-nevolje-trebalo-da-bude-ubijen-ali-ga-je-spasila-policija

Velja Nevolja trebalo da bude ubijen na aerodromu, sigurne smrti spasla ga policija