in

Dok Srbi na Kosovu ginu, naprednjaci drže predizborne skupove i promociju svoje stranke

I dok Šiptarski teroristi na Kosovu, pucaju po Srbima bojevom municijom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Raškoj drži predizborne mitinge i političke govorancije.

Podsećamo čitaoce da je predsednik Srbije pre samo mesec dana govorio kako neće dozvoliti nova stradanja Srba na Kosovu i da će ih zaštititi svim mogućim sredstvima, ali očigledno da je Aleksandar Vučić kao i mnogo puta do sada, samo pretio praznom puškom.

Danas ponovo imamo situaciju, da Aleksandar Vučić i Srpska Napredna Stranka, drže predizborne mitinge i političke govorancije, dok je narod na Kosovu izložen strašnom teroru i stradanju.

Više je nego jasno da od Vučića nema nikakve pomoći i da su Srbi na Kosovu prepušteni sami sebi. Konferencije po kasarnama, sa oficirima i SNS banditima, ne služe ničemu drugom, do promocije Srpske Napredne Stranke i samog Aleksandra Vučića.

informer
Priče za malu decu od pet godine

I dok predsednik drži besmislene govorancije, prorežimski mediji izveštavaju kako je Vučić, KFORU dao rok od 24h da zaštiti Srbe na Kosovu ili će ih zaštititi Vojska Srbije. Ne bi nas čudilo da naprednjaci u večerašnjem dnevniku proglase veliku političku pobedu Aleksadra Vučića nad kosovskim Albancima, jer to rade uvek kada šiptari izvrše pogrom Srba.

Vučić je nakon predizborgnog skupa u Raškoj, svratio i u Kraljevo, gde je obišao žandarmeriju i gde ga je čekao prigodan kulturno umetnički program. Vučić je postrojene žandarme nazivao “junacima” oni su mu uzvratili jednom pesmicom i svi zadovoljni. I dok junaci u sred Srbije Vučiću pevaju pesmice, šiptarske specijalne jedinice ROSU nastavljaju da terorišu Srpski narod na Kosovu i Metohiji.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
izrešetan-srbin

Specijalci ROSU izrešetali Srbina, bore mu se za život, Vučić se ne oglašava

zapaljena albanska zastava

Ispred Narodne Skupštine zapaljena albanska zastava u Subotu veliki protest ispred ambasade SAD