Connect with us

Vesti

Dok Srbi na Kosovu ginu, naprednjaci drže predizborne skupove i promociju svoje stranke

Published

on

I dok Šiptarski teroristi na Kosovu, pucaju po Srbima bojevom municijom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Raškoj drži predizborne mitinge i političke govorancije.

Podsećamo čitaoce da je predsednik Srbije pre samo mesec dana govorio kako neće dozvoliti nova stradanja Srba na Kosovu i da će ih zaštititi svim mogućim sredstvima, ali očigledno da je Aleksandar Vučić kao i mnogo puta do sada, samo pretio praznom puškom.

Danas ponovo imamo situaciju, da Aleksandar Vučić i Srpska Napredna Stranka, drže predizborne mitinge i političke govorancije, dok je narod na Kosovu izložen strašnom teroru i stradanju.

Više je nego jasno da od Vučića nema nikakve pomoći i da su Srbi na Kosovu prepušteni sami sebi. Konferencije po kasarnama, sa oficirima i SNS banditima, ne služe ničemu drugom, do promocije Srpske Napredne Stranke i samog Aleksandra Vučića.

informer
Priče za malu decu od pet godine

I dok predsednik drži besmislene govorancije, prorežimski mediji izveštavaju kako je Vučić, KFORU dao rok od 24h da zaštiti Srbe na Kosovu ili će ih zaštititi Vojska Srbije. Ne bi nas čudilo da naprednjaci u večerašnjem dnevniku proglase veliku političku pobedu Aleksadra Vučića nad kosovskim Albancima, jer to rade uvek kada šiptari izvrše pogrom Srba.

Vučić je nakon predizborgnog skupa u Raškoj, svratio i u Kraljevo, gde je obišao žandarmeriju i gde ga je čekao prigodan kulturno umetnički program. Vučić je postrojene žandarme nazivao “junacima” oni su mu uzvratili jednom pesmicom i svi zadovoljni. I dok junaci u sred Srbije Vučiću pevaju pesmice, šiptarske specijalne jedinice ROSU nastavljaju da terorišu Srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Vesti

Vesna Vasiljević pripadnica MUP-a, koja je danas uhapšena, nasilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević

Published

on

Vesna Vasiljević, aktivni pripadnik MUP-a, koja je javnosti objavila informacije o mobingu i protivzakonitim radnjama u MUP-u, danas je uhapšena i nasilno smeštena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević.

Podsećamo Vas da je danas Vesna Vasiljević uhapšena zajedno sa Bojanom Savićem, osnivačem Građanske Patrole, koji je stao u njenu zaštitu, zajedno sa narodnim pokretom UNS.

Dok ovo pišemo ispred bolnice Laza Lazarević se nalaze pripadnici Građanske Patrole i pripadnici UNS-a, koji pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu ispred bolnice, kako bi se izvršio pritisak naroda na režim.

Bojan Savić tvrdi da je Vesna Vasiljević, sasvim normalna žena, koja je do danas normalno radila u MUP-u, gde je radila na izdavanju ličnih karata i ostale dokumentacije. On tvrdi da je sve ovo organizovano od strane policije, kako bi prikrili svoje nezakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

REPRESIJA: Bojan Savić uhapšen, podnešena mu krivična prijava zbog ometanja službenog lica

Published

on

Pre otprilike tri sata, policija je uhapsila osnivača Građanskih Patrola Bojana Savić, zbog toga što je branio aktivnu radnicu MUP-a, Vesnu Vasiljević koja je na poslu trpela mobing i koja je takođe uhapšena.

Bojan Savić je u policijskoj stanici Voždovac zadržan oko 4 sata, gde mu je podnešena krivična prijava zbog navodnog “ometanja službenog lica”.

Celo vreme, ispred policijske stanice su bili pripadnici Ujedinjenog Naroda Srbije, Srđan i Aca, koji su pozivali narod da se okupi ispred policijske stanice u Voždovcu, kako bi se Bojanu Saviću pružila podrška.

Inače, Vesnu Vasiljević, pripadnicu MUP-a, koja je takođe uhapšena, policija je sa vozilom hitne pomoći odvezla na nepoznatu lokaciju.

Bojan Savić je tek nakon izlaska iz policijske stanice saznao da je Vesna Vasiljević, aktivna pripadnica MUP-a, odvedena sanitetom u nepoznatom pravcu.

Dok ovo pišemo, Bojan Savić i Ujedinjeni Narod Srbije su krenuli u potragu za Vesnom Vasiljević, jer sumnjaju da je režim spreman čak i na ubistvo gospođe Vesne Vasiljević, kako bi zataškali svoje protivzakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

U Srbiji uvedene COVID propusnice, stupaju na snagu od Subote u 22h.

Published

on

U Srbiji su uvedene COVID propusnice i one stupaju na snagu od Subote od 22:00h.

Covid propusnice će od subote uveče, biti obavezne u svim kafićima, restoranima, kafanama, klubovima, diskotekama, splavovima, kladionicama, pečenjarama i svim mestima na koje nije obavezno da se bude.

Kako je izjavila premijerka Ana Brnabić, od Subote uveče će sve inspekcijske službe, kao i komunalna milicija krenuti sa pooštrenom kontrolom svih ugostiteljskih objekata. Ona dodaje da se pooštravanje kontrole neće odnositi samo na ugostiteljske objekte gde je potrebna COVID propusnica, već i na trgovinske i ostale objekte, gde je obavezno nošenje maski i držanje rastojanja.

covid propusnice

ŠTA JE POTREBNO DA BI SE UŠLO U UGOSTITELJSKI OBJEKAT:

Da bi ste mogli da uđete u neki ugostiteljski objekat, biće vam potreban jedan od četri dokaza.

Za one koji su vakcinisani:

Za vakcinisane je potrebno da pokažu dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine koja se mora primiti nakon 210 dana.

Za nevakcinisane:

Nevakcinisani mogu ući u ugostiteljske objekte sa PCR testom koji nije stariji od 72 sata, antigenskim testom koji nije stariji od 48h i dokazom o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

KOVID REDARI ĆE MOĆI DA TRAŽE LIČNE KARTE:

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za novinare izjavila da će osobe zadužene za kontrolu covid propusnica, moći da legitimišu građane i da će Vlada Srbije u ovih nekoliko dana doneti posebnu uredbu za to.

Po zakonu Republike Srbije legitimisanjem je do sada mogla da se bavi samo policija, vojna policija, komunala milicija i slične službe, a sada imamo novost da će to ovlašćenje imati i takozvani covid redari.

Continue Reading

Facebook

Trending