in

Naprednjaci pustili batinaše na građane kako bi ih sprečili da prisustvuju javnoj raspravi o gradskom metrou

Naprednjački režim je danas sprečio građane Beograda, predstavnike opozicije i predstavnike medija da prisustvuju javnoj raspravi o gradnji gradskog metroa u Beogradu. Oni su na ulaz postavili privatno obezbeđenje (batinaše) i komunalnu policiju koji nikome nisu dozvoljavali da uđe u zgradu u kojoj se održavala javna rasprava.

Važno je napomenuti da je ovo “javna rasprava” na kojoj mogu učestvovati građani, mediji i svako ko je zainteresovan za izgradnju gradskog metroa. Uprkos tome što je rasprava javana tj. otvorena za javnost, naprednjački režim je uz pomoć svojih batinaša i policije sprečio ulazak javnosti na raspravu.

Među građanima koji su hteli da uđu na ovu raspravu, bilo je i predstavnika drugih političkih partija i stručnjaka arhitekta, koji su hteli da ulože primedbe i ukažu na brojne nepravilnosti i nezakonitosti koje postoje u gradnji metroa Beogradskog metroa.

Veoma je interesantno da gradnja ovog metroa košta preko 6 milijarde eura, a stručnjaci kažu da je to više nego duplo od realne vrednosti i veliki broj primedbi se upravo odnosi na cenu metroa.

ZABRANILI SNIMANJE:

Vrh diktature naprednjačkog režima predstavlja i činjenica da su zabranili medijima da prisustvuje raspravi, kako javnost ne bi mogla da bude upoznata sa tim, šta se na raspravi dešavalo.

Čak i oni malobrojni koji su na jedvite jade uspeli da se probiju i uđu na ovu raspravu, nisu mogli da telefonima ovu “javnu raspravu” prenose uživo, jer je režim postavio ometače signala.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
kako-od-youtube-videa-napraviti-gif-animaciju

(VIDEO) Kako da od bilo kog Youtube videa napravite GIF animaciju

izrešetan-srbin

Specijalci ROSU izrešetali Srbina, bore mu se za život, Vučić se ne oglašava