Nina Stojaković iz PSG-a poslala poruku Aleksandru Vučiću

Nina-Stojaković-poslala-poruku-aleksandru-vučiću

Nina Stojaković iz Pokreta slododnih građana je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputila poruku brutalniju nego ikada.

Nina-Stojković-pokret-slobodnih-građana

Vučiću, ne želimo da gledamo morbidne snimke obračuna vaših kriminalaca, želimo da napokon saznamo istinu o tome ko je ubio Staniku na naplatnoj rampi. Gde su dva minuta koja su isečena iz snimka kada se automobil Zorana Babića zbaija u automobil porodice Gligorijević ?

Šta je sa snimcima mesta ubistva Olivera Ivanovića koje je pokriveno sa bar tri kamere ?

Gde su snimci iz noći kada je srušena Sava mala ?

Možemo ovako u nedogled…

To su snimci koji nas stvarno zanimaju, napisala je Nina Stojaković na zvaničnoj Facebook srtanici Pokreta slobodnih građana.

Related articles

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta "Živim za Srbiju" ?

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta “Živim za Srbiju” ?

Juče je Policija izvršila pretres stana predsednice pokreta “Živim za Srbiju” dr. Jovane Stojković i tom prilikom su joj oduzeti računari, mobilni telefoni, ali i zvanična facebook stranica ovog pokreta. Pošto su mnogi korisnici ove društvene mreže ostali šokirani kada su na stranici videli sliku MUP-a i postavljali pitanja, da li MUP ima pravo da […]

naprednjaci-menjaju-zakon-o-imovini-da-bi-sačuvali-imovinu-kada-padnu-sa-vlasti

Naprednjaci spremaju zakon da im se ne može oduzeti imovina kada padnu sa vlasti

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da je svrha izvora imovinskog zakona koji spremaju naprednjaci legalizacija ilegalno stečene imovine. Jovanović je objasnio kako će funkcionisati taj novi zakon koji će naprednjaci uskoro doneti. „Ako uništite državni budžet i ne uspete da dokažete odakle vam imovina od 100 miliona evra, platićete državi 75 miliona […]