Connect with us

Video

Porfirije novi Srpski patrijarh: Pogledajte njegovo prvo obraćanje

Published

on

porfirije-novi-patrijarh

Mitropolit Porfirije je danas izabran za novog srpskog patrijarha, a odmah se i obratio javnosti.

Porfirije je rođen 22. Jula 1961 godine u gradu Bečeju. Porfirijevi roditelji Radivoj i Radojka, pored njega imaju još dvoje dece, a Porfirije je njihovo najstarije dete.

Oni su se nakon drugog svetskog rata iz Bosne doselili u Vojvodinu. Porfirije je pohađao Osnovnu školu u Čurugu, a gimnaziju je završio u Novom Sadu.

Porfirije je u početku studirao arheologiju, na Filozofskom fakultetu, pa je kasnije krenuo i na Bogosloviju koju je diplomirao 1987. godine.

Novi patrijarh:

Nakon svog dugog pastirskog puta, Portfirije je danas, po volji Božijoj izabran za novog Patrijarha Srpske pravoslavne crkve. Izborni sabor se održao u Hramu Svetog Save i trajao je nešto više od tri sata.

Nedugo zatim i sam novi patrijarh Porfirije se obratio svim vernicima, a njegovu izjavu možete pogledati ispod.

Video

(VIDEO) Žena sa ručnom bombom ušla u kafanu gde je sedeo Nenad Čanak, izvadila osigurač i sela za njegov sto

Published

on

žena-sa-ručnom-bombom-sela-za-sto-nenada-čanka

Ovde se radi o legendarnoj skrivenoj kameri, koju je organizovala produkcija Nemojće Misije i političaru Nenadu Čanku priredila pravi pakao.

Cela priča je napravljena sa profesionalnim glumcima koji su odlično odglumili svoje uloge. Čovek i žena koji su sedeli za susednim stolom su navodno bili u švaleraciji, a onda nailazi čovekova prava supruga, vadi ručnu bombu i onda počinje haos.

Ipak, moramo da priznamo da se Nenad Čanak dobro držao, čak je u jednom trenutku ženu sa bombom pozvao da sedne za njegov sto, a tek kada vidite šta je na kraju uradio oduševićete se.

Continue Reading

Video

(VIDEO) Pogledajte kako su izgledali fingirani pregovori između Mirana Pogačara i Vlade Srbije u kafiću

Published

on

miran-pogačar-pregovori-video

Sada je svima više nego jasno da su Miran Pogačar i njegovo “Udruženje radnika na internetu” zapravo režimski projekat i da je ovo udruženje stvoreno samo kako bi prevarilo frilensere i ljude koji rade na internetu i postiglo sa Vladom Srbije, ovaj nepovoljni sporazum, po same frilensere.

Inače sinoć su na stranici Udruženja radnika na internetu, administratori objavili rezultate lažne ankete na kojoj se navodno preko 50% članova slaže sa postignutim sporazumom. Za ovu anketu niko na stranici nije znao, jer su administratori tek sat vremena pre isteka roka za glasanje objavili na stranici da anketa postoji i da su navodno svim članovima poslali upite za glasanje putem mejla.

Svrha ove lažne ankete je bila da se opravda izdajnički pohod Mirana Pogačara i njegove ekipe.

Jasno je da mnogi članovi nisu mogli da glasaju jer nisu bili obavešteni, a bili su obavešteni samo oni koji podržavaju Mirana Pogačara i njegov sramni sporazum sa Vladom Srbije. Mnogi članovi URI-a kažu da više ne veruju Miranu Pogačaru i da sumnjaju da su rezultati ankete namešteni, postavlja se logično pitanje zbog čega glasanje nije bilo javno putm POLL upita, već je organizatorima ostavljena mogućnost da sami šteluju rezultate kako žele.

U videu koji sledi možete videti kako je Miran Pogačar u kafiću postigao nepovoljan dogovor po frilensere, sam i na svoju ruku, ne pitajući svoje članove da li se sa tim slažu.

Continue Reading

Video

(VIDEO) Albanac provocirao Srpskog Borca pa popio neviđeni nokaut

Published

on

albanac-provocirao-srpskog-borca-pa-popio-neviđeni-nokaut

Prilikom ulaska u ring Albanski borac AsdrenGaši je namerno izabrao pesmu u kojoj se pominje Kosovo i Srbija, a sve sa namerom da isprovocira našeg Mihajla Kecojevića.

Ipak naš borac je ostao hladne glave i u nastavku meča brutalno je nokautirao Albanca, toliko da nije znao gde se nalazi.

Continue Reading

Trending