Connect with us

Vesti

Nakon jučerašnjih dešavanja na Kosovu Vučić i SNS zabeležili pad rejtinga od skoro 20%

Published

on

Nakon jučerašnjih događaja u Kosovskoj Mitrovicu, Srpska Napredna Stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić beleže do sada najveći pad rejtinga, od skoro 20%.

Ovaj ogromni pad rejtinga Srpske Napredne Stranke se i mogao očekivati, jer je Aleksandar Vučić već mesecima unazad, obećavao građanima kako će zaštititi Srbe na Kosovu i kako neće dozvoliti nova stradanja Srba. Stradanja Srba su se juče dogodila i to najveća do sada, a Aleksandar Vučić nije mrdnuo prstom da to spreči.

Sada je svima jasno da su svi oni silni naleti avionima i helikopterima, od pre mesec dana, bili samo jedan veliki blef Aleksandra Vučića i ništa više. Sada, kada su se obistinile najcrnje slutnje i kada su šiptarski teroristi upotrebili vatreno oružije protiv golorukog Srpskog naroda, Aleksandar Vučić se sakrio u mišiju rupu. Sada je svima više nego jasno, da je Vučić igrao partiju pokera, blefirao i na kraju je izgubio, a ulog su bili nažalost, Srpski životi.

NAMEŠTENI GOVORI U RAŠKOJ:

Naprednjaci su videli da je ovo veliki udarac za njih, pa su pokušali da spasu što se spasti može. Brže bolje, predsednik je otišo u Rašku i tamo su priredili konferenciju na kojoj su doveli aktiviste SNS-a, da mu postavljaju već unapred dogovorena pitanja. Na njihovu žalost, ovo je izazvalo još veću gnev naroda koji je provalio nameštaljku naprednjaka i samo im je donelo još veći pad rejtinga.

Kada su videli da je skup u Raškoj bio katastrofalna greška, Vučić je sa svojom pratnjom svratio u Kraljevu gde je brže bolje organizovana smotra žandarmerije.

Tamo ih je Vučić nazivao junacima i herojima, a oni su mu priredili bogat kuluturno umetnički program i otpevali jednu junačku pesmu u sred Srbije, a sve se to dešavalo dok su ROSU specijalci rešetali po Srpskom narodu na Kosovu.

U isto vreme svi režimski mediji su pokušavali da operu Aleksandra Vučića, pa su stavljali bombastične naslove tipa: “krenula vojska”, “vučić im dao24h” i slične detinjaste naslove. Ali narod je konačno ukapirao da je sve to jedna velike naprednjačka prevara i svi ti režimski mediji su se džabe trudili da spasu ono što se spasti ne može, a to je rejting naprednjaka.

Vesti

Vesna Vasiljević pripadnica MUP-a, koja je danas uhapšena, nasilno odvedena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević

Published

on

Vesna Vasiljević, aktivni pripadnik MUP-a, koja je javnosti objavila informacije o mobingu i protivzakonitim radnjama u MUP-u, danas je uhapšena i nasilno smeštena u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević.

Podsećamo Vas da je danas Vesna Vasiljević uhapšena zajedno sa Bojanom Savićem, osnivačem Građanske Patrole, koji je stao u njenu zaštitu, zajedno sa narodnim pokretom UNS.

Dok ovo pišemo ispred bolnice Laza Lazarević se nalaze pripadnici Građanske Patrole i pripadnici UNS-a, koji pozivaju sve koji su u mogućnosti da dođu ispred bolnice, kako bi se izvršio pritisak naroda na režim.

Bojan Savić tvrdi da je Vesna Vasiljević, sasvim normalna žena, koja je do danas normalno radila u MUP-u, gde je radila na izdavanju ličnih karata i ostale dokumentacije. On tvrdi da je sve ovo organizovano od strane policije, kako bi prikrili svoje nezakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

REPRESIJA: Bojan Savić uhapšen, podnešena mu krivična prijava zbog ometanja službenog lica

Published

on

Pre otprilike tri sata, policija je uhapsila osnivača Građanskih Patrola Bojana Savić, zbog toga što je branio aktivnu radnicu MUP-a, Vesnu Vasiljević koja je na poslu trpela mobing i koja je takođe uhapšena.

Bojan Savić je u policijskoj stanici Voždovac zadržan oko 4 sata, gde mu je podnešena krivična prijava zbog navodnog “ometanja službenog lica”.

Celo vreme, ispred policijske stanice su bili pripadnici Ujedinjenog Naroda Srbije, Srđan i Aca, koji su pozivali narod da se okupi ispred policijske stanice u Voždovcu, kako bi se Bojanu Saviću pružila podrška.

Inače, Vesnu Vasiljević, pripadnicu MUP-a, koja je takođe uhapšena, policija je sa vozilom hitne pomoći odvezla na nepoznatu lokaciju.

Bojan Savić je tek nakon izlaska iz policijske stanice saznao da je Vesna Vasiljević, aktivna pripadnica MUP-a, odvedena sanitetom u nepoznatom pravcu.

Dok ovo pišemo, Bojan Savić i Ujedinjeni Narod Srbije su krenuli u potragu za Vesnom Vasiljević, jer sumnjaju da je režim spreman čak i na ubistvo gospođe Vesne Vasiljević, kako bi zataškali svoje protivzakonite radnje.

Continue Reading

Vesti

U Srbiji uvedene COVID propusnice, stupaju na snagu od Subote u 22h.

Published

on

U Srbiji su uvedene COVID propusnice i one stupaju na snagu od Subote od 22:00h.

Covid propusnice će od subote uveče, biti obavezne u svim kafićima, restoranima, kafanama, klubovima, diskotekama, splavovima, kladionicama, pečenjarama i svim mestima na koje nije obavezno da se bude.

Kako je izjavila premijerka Ana Brnabić, od Subote uveče će sve inspekcijske službe, kao i komunalna milicija krenuti sa pooštrenom kontrolom svih ugostiteljskih objekata. Ona dodaje da se pooštravanje kontrole neće odnositi samo na ugostiteljske objekte gde je potrebna COVID propusnica, već i na trgovinske i ostale objekte, gde je obavezno nošenje maski i držanje rastojanja.

covid propusnice

ŠTA JE POTREBNO DA BI SE UŠLO U UGOSTITELJSKI OBJEKAT:

Da bi ste mogli da uđete u neki ugostiteljski objekat, biće vam potreban jedan od četri dokaza.

Za one koji su vakcinisani:

Za vakcinisane je potrebno da pokažu dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine koja se mora primiti nakon 210 dana.

Za nevakcinisane:

Nevakcinisani mogu ući u ugostiteljske objekte sa PCR testom koji nije stariji od 72 sata, antigenskim testom koji nije stariji od 48h i dokazom o preležanom kovidu u poslednjih 7 meseci.

KOVID REDARI ĆE MOĆI DA TRAŽE LIČNE KARTE:

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je na konferenciji za novinare izjavila da će osobe zadužene za kontrolu covid propusnica, moći da legitimišu građane i da će Vlada Srbije u ovih nekoliko dana doneti posebnu uredbu za to.

Po zakonu Republike Srbije legitimisanjem je do sada mogla da se bavi samo policija, vojna policija, komunala milicija i slične službe, a sada imamo novost da će to ovlašćenje imati i takozvani covid redari.

Continue Reading

Facebook

Trending