in

Nakon jučerašnjih dešavanja na Kosovu Vučić i SNS zabeležili pad rejtinga od skoro 20%

Nakon jučerašnjih događaja u Kosovskoj Mitrovicu, Srpska Napredna Stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić beleže do sada najveći pad rejtinga, od skoro 20%.

Ovaj ogromni pad rejtinga Srpske Napredne Stranke se i mogao očekivati, jer je Aleksandar Vučić već mesecima unazad, obećavao građanima kako će zaštititi Srbe na Kosovu i kako neće dozvoliti nova stradanja Srba. Stradanja Srba su se juče dogodila i to najveća do sada, a Aleksandar Vučić nije mrdnuo prstom da to spreči.

Sada je svima jasno da su svi oni silni naleti avionima i helikopterima, od pre mesec dana, bili samo jedan veliki blef Aleksandra Vučića i ništa više. Sada, kada su se obistinile najcrnje slutnje i kada su šiptarski teroristi upotrebili vatreno oružije protiv golorukog Srpskog naroda, Aleksandar Vučić se sakrio u mišiju rupu. Sada je svima više nego jasno, da je Vučić igrao partiju pokera, blefirao i na kraju je izgubio, a ulog su bili nažalost, Srpski životi.

NAMEŠTENI GOVORI U RAŠKOJ:

Naprednjaci su videli da je ovo veliki udarac za njih, pa su pokušali da spasu što se spasti može. Brže bolje, predsednik je otišo u Rašku i tamo su priredili konferenciju na kojoj su doveli aktiviste SNS-a, da mu postavljaju već unapred dogovorena pitanja. Na njihovu žalost, ovo je izazvalo još veću gnev naroda koji je provalio nameštaljku naprednjaka i samo im je donelo još veći pad rejtinga.

Kada su videli da je skup u Raškoj bio katastrofalna greška, Vučić je sa svojom pratnjom svratio u Kraljevu gde je brže bolje organizovana smotra žandarmerije.

Tamo ih je Vučić nazivao junacima i herojima, a oni su mu priredili bogat kuluturno umetnički program i otpevali jednu junačku pesmu u sred Srbije, a sve se to dešavalo dok su ROSU specijalci rešetali po Srpskom narodu na Kosovu.

U isto vreme svi režimski mediji su pokušavali da operu Aleksandra Vučića, pa su stavljali bombastične naslove tipa: “krenula vojska”, “vučić im dao24h” i slične detinjaste naslove. Ali narod je konačno ukapirao da je sve to jedna velike naprednjačka prevara i svi ti režimski mediji su se džabe trudili da spasu ono što se spasti ne može, a to je rejting naprednjaka.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
naprednjaci-raskrinkani

NAPREDNJACI RASKRINKANI: Juče u Raškoj dovodili SNS članove da Vučiću postavljaju nameštena pitanja (VIDEO)

protest-ambasada-sad

Narod krenuo prema ambasadi SAD na protest, ali je režimska policija blokirala sve prilaze ka ambasadi