in

VEROVALI ILI NE: PINK nikada nije kritikovao Vučića, a čak 100% pominjanja Vučića i SNS-a su u pozitivnom svetlu

Verovali ili ne, režimska televizija PINK do sada nikada nije kritikovala Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, a u čak 100% pominjanja, Vučić i Srpska napredna stranka su na toj televiziji pominjani u pozitivnom smislu, dok je sa druge strane, opozicija takođe u 100% pominjanja, pominjana u negativnom kontekstu.

Sve ovo ne bi bilo mnogo čudno jer je televizija PINK privatna televizija i kao takva ima pravo da podržava određenu političku opciju. Ali, imajući u vidu da je televizija PINK korisnik nacionalne frekfencije, koja je dobro svih nas, ona bi trebala da bude politički neutralna i da građane izveštava istinito, a ne da spinuje i plasira lažne i neistinite vesti za račun Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

Takođe je skandalozno to što REM, na sve ovo ne reaguje, nego ostaje nem pa čak i odobrava i potpomaže takvo ponašanje ovog, ali i svih drugih režimskih medija. Skoro smo imali situaciju da je na televiziji PINK u udarnom terminu emitovan pornografski sadržaj i umesto da REM zaštiti građane Srbije i momentalno oduzme televiziji PINK frekfenciju, naprednjački kadar Olivera Zekić, koja je inače i predsednik saveta REM-a, je stala u bezuslovnu odbranu ovog režimskog medija.

Pored bizarne činjenica da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka na televiziji PINK nikada nisu pominjani u negativnom kontekstu, oni nisu spominjani ni tokom najvećih naprednjačkih afera. Kada su se dešavala skandalozne afere, zbog kojih u normalnim zemljama padaju i čitave vlade, režimska televizija PINK ne samo da nije pominjala SNS i Vučića u negativnom kontekstu, već je pokušavala i da prikrije ove afere ili da lažnim izveštavanjem zaštiti SNS i Vučića.

Režimska televizija PINK tokom svake naprednjačke afere u svoj studio dovodi, navodne “stručnjake” i “političke komentatore”, koji su svi simpatizeri ili istaknuti čalanovi SNS-a i oni onda pokušavaju da spinovanjem i lažima odbrane aktere ovih afera, a da ujedno napadnu lidere opozicije.

Mnoge velike naprednjačke afere na televiziji PINK nikada nisu ni spomenute, niti se o njima govorilo. Ovo je skandalozno, ako se zna, da bi sve televizije sa nacionalnom frekfencijom trebale da istinito i pravovremeno obaveštavaju građane Srbije o svim dešavanjima.

Sem čestog spinovanja i prikrivanja vesti i bitnih političkih dešavanja, ova režimska televizija je i bezbroj put prekršila zakon, jer je mnog puta plasirala neistinite i lažne vesti, kako bi zaštitili Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Ova televizija je sa svakim negativnim dešavanjima koji se desi u Srbiji, dovodila u vezu lidere opozicije i bez ikakvih dokaza ih optuživala da iza tih dešavanja stoje upravo oni. Najčešće pominjani opozicionari na ovoj režimskoj televiziji su Dragan Đilas i Marinika Tepić. Đilas i Tepićka su bezbroj puta optuživani na ovoj televiziji, a često su bez ikakvih dokaza dovođeni u vezu sa raznim kriminalnim organizacijama sa kojima oni nemaju nikakve veze.

Opšte je poznato, da se upravo na ovoj televiziji mnogo puta optuživao Dragan Đilas, da je ukrao 619 miliona eura, ali je malom broju građana poznato da je Dragan Đilas dobio veliki broj sudskih sporova protiv naprednjačkih lidera i režimskih medija koji su ga bez dokaza optuživali za ovo.

Da li će mediji u Srbiji ikada biti nezavisni i da li će ikada građane obaveštavati pravovremeno i istinito, bez političke pristrasnosti još uvek nije jasno, ali jedno je sigurno, nezavisnih medija neće biti dok su naprednjaci na vlasti, a kasnije ostaje da vidimo.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
novak-đoković

ŠOK: Đoković u predizbornoj kampanji naprednjaka (VIDEO)

borba ruskih helikoptera i pvo video

(VIDEO) Pogledajte borbu Ruskih borbenih helikoptera i Ukrajinske PVO