Connect with us

Video

(VIDEO) Dok su Vulin i Vučić sedeli u ladovini, mladi policajci na suncu padali u nesvest

Published

on

Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova održana je juče, a kao što jedna ovakva ceremonija nalaže predsednik Aleksandar Vučić održao je svoj govor, dok su pred njim nekoliko sati mirno stajali policajaci izloženi suncu i velikoj temperaturi.

Kako što se može videti na snimku, funkcineri su bili u debeloj hladovini, zaklonjeni od sunca, a pripadnici policije izloženi visokoj temperaturi. I stajali su tako satima, dok nisu počeli da padaju u nesvest, na suncu, postrojeni, jedan za drugim. Sve su to mirno su posmatrali ljudi iz državnog vrha i brojne ugledne zvanice sedeći u debeloj hladovini zakljonjeni od sunca i vrućine.

Video

(VIDEO) Miloš Parandilović uništio Šešelja, ovaj počeo da psuje i preti u studiju

Published

on

Portparol POKS-a Miloš Parandilović je bukvalno rasturio Vojslava Šešelja u političkom duelu na televiziji happy.

Nakon burnog duela, u kome je Parandilović, Vojislavu Šešelju rekao da je nekada bio Vučićev učitelj, a da je sada njego sluga i pajac i da služi svakom režimu, kao produkt DB-a. Vojislav Šešelj se toliko iznervirao da je počeo da psuje i da preti u studiju.

Parandilović je naglasio, da se Vojislav Šešelj javno bori protiv dinastija, a da je u sopstvenoj stranci napravio dinastiju, gde je on predsednik, a njegov sin potpresednik i naslednik stranke.

Continue Reading

Video

(VIDEO) Xherdan Shaqiri ponovo provocira, nakon utakmice ubukao jaknu terorističke UČK

Published

on

Fudbaler albanskog porekla Xherdan Shaqiri, koji igra za reprezentaciju Švajcarske je poznat po svojim provokacijama na račun Srbije, a sinoć je otišao i korak dalje pa se tokom konferencije za novinare ogrnuo jaknom terorističke UČK.

Njemu je tokom davanja intervjua prišao bradati čovek i ogrnuo ga jaknom na kojoj je stajao amblem UČK. Shaqiri je glumio iznenađenje, a nakon što je video amblem na jakni, radosno se nasmejao i nastavio da daje intervju.

Iako je Xherdan Shaqiri glumio zbunjenost i iznenađenje, više je nego očigledno da je ovo dobro smišljena provokacija od strane alabnskih ekstremista, kao što je to bio slučaj sa dronom u Beogradu i provokacijama na utakmici Švajcarska – Srbija.

Continue Reading

Video

Braća indijanci neće da se vakcinišu, uzeli strele i koplja, namazali se ratničkim bojama pa udarili na policiju

Published

on

Policija Indijancima saopštila da moraju da se vakcinišu protiv korone, oni uzeli strele i koplja pa krenuli u rat protiv policije.

Continue Reading

Facebook

Trending