Predsednik FSS Slaviša Kokeza danas privođen na informativni razgovor

Priveden-predsednik-fss-slaviša-kokeza

Predsednik FSS Slaviša Kokeza danas je priveden na informativni razgovor od strane SBPOK-a u Beogradu.

Kokeza je na informativni razgovor priveden nakon što ga je na saslušanju u policiji spomenuo Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, koji je pre nekoliko dana uhapšen zbog povezanosti sa klanom Velje Nevolje.

Kajmaković je u svom iskazu policiji rekao da mu je upravo Slaviša Kokeza predlagao da kao obezbeđenje unajmi ekipu Velje Nevolje, jer će tako izbeći probleme sa kriminalcima i navijačima.

Kajmaković je takođe naveo da ga je Kokeza i upoznao sa Veljom Nevoljom, a da ga je pre toga više puta ubeđivao da njegovu ekipu unajmi za obezbeđenje.

aleksandar kajmakovic zvani aca bosanac

Kokeza na saslušanju odbio poligraf:

Slaviša Kokeza je na saslušanju u SBPOK Beograd, bio nešto više od četri časova, a kako prenose brojni Beogradski portali on je na saslušanju odbio da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

Kako prenosi portal Alo, Kokeza je odbio da odgovori na pitanje inspektora, da li je učestvovao u pripremi atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vest da je Slaviša Kokeza odbio poligraf i da su mu postavljena ova pitanja u vezi sa atentatom na predsednika Srbija prvi je preneo portal Kurir, ali je ta vest uklonjena sa tog portala nakon nešto više od sat vremena.

Related articles

pobuna-među-naprednjacima-zbog-60-eura

Pobuna naprednjaka zbog 60 eura: više nikada nećemo da glasamo za vas !

Na drušvenim mrežama je izbila prava pobuna među nezaposlenim naprednjacima zbog izjave ministra finansija Siniše Malog, da će pomoć od 60 eura dobiti samo nezaposleni koji se na dan 15. April, budu vodili na Biro za zapošljavanje. Vlada je odlučila da isplatu vrši samo onima koji se vode na Biro za zapošljavanje, verovatno kako bi […]

marinika-tepic-o-vucicevoj-poseti-jagodini-i draganu-markovicu-palmi

Marinika Tepić: Vučićeva poseta Jagodini je direktna poruka tužilaštvu da odustane od gonjenja Palme

Marinika Tepić potpresednica Stranke slobode i pravde smatra da je današnji odlazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u posetu Jagodini i Draganu Markoviću Palmi, koji je osumnjičen za pedofiliju i podvođenje, direktna poruka tužilaštvu da odustane od Markovićevog gonjenja i istrage. Marinika Tepić tvrdi da je Vučić i ranije na isti ovakav način remetio i zataškavao […]