in

Šešelj traži hapšenje vrha policije koji nije bio uz SNS i Vučića

Vojislav Šešelj je u jutarnjem programu režimske televizije PINK, izjavio da nakon hapšenja Dijane Hrkalović trebaju biti pohapšeni i svi policajci sa visokim činovima koji su bili umešani u različite afere.

U tom gostovanju Šešelj je javno reako da što pre moraju biti uhapšeni i Nebojša Stefanović i direktor policije Rebić, ali i puno drugih policajaca sa visokim činovima.

Vojsilav Šešelj tvrdi kako su policiju preuzeli mafija i strane službe i da se sa hapšenjima mora početi što pre.

Šešelj je naglasio da se pored policajaca sa visokim činovima, trebaju pohapsiti i sudije koji su sarađivali sa kriminalnim klanovima.

Šešelj kaže da se Rebić i Stefanović trebaju uhapsiti čak i ako nema dokaza, a zbog toga što nisu znali šta se dešava u policiji, a bili su dužni da znaju.

OPZICIJA TRAŽI HAPŠENJE BRAĆE VUČIĆ:

I dok Vojislav Šešelj na režimskoj televiziji PINK traži hapšenje policajaca sa visokim činovima, opozicione stranke traže hapšenje Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića i optužuju ih za brojne afere i stvaranje klana Veljka Belivuka.

Jasno je da iza brojnih kriminalnih afera stoji sam vrh Srpske Napredne Stranke i da su hapšenja i smene u policiji pokušaj režima da skine odgovornost sa sebe i da tu odgovornost prebaci na druge, tvrdi opozicija.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
protest-ambasada-sad

Narod krenuo prema ambasadi SAD na protest, ali je režimska policija blokirala sve prilaze ka ambasadi

dijana-hrkalovic-tanice-halteri

Telegraf: Dijanine slike u tangama i halterima potpisale smrtnu presudu Ognjanoviću