in

Šiptari se osilili, sada sem priznanja Kosova, traže da priznamo genocid u BiH i na Kosovu

Aleksandar Vučić stalno govori o njegovim velikim pobedama, ali ono što se vidi jeste neprestano ponižavanje Srbije i Srpskog naroda i njegova katastrofalna politika koju vodi.

Vučić se do samo pre nekoliko dana hvalio kako je nadigrao Kurtija i kako je izvojevao veliku pobedu, ali ceo svet je preključe mogao da vidi poniženje koje je Srbija doživela na samitu zemalja zapadnog Balkana.

Kurti je izjavio, da je jedino rešenje za obe strane međusobno priznanje, ali i da Srbija mora da prizna, da je počinila genocid u Bosni i na Kosovu.

Sada je više nego jasno da je politika koju vodi Aleksandar Vučić, katastrofalna i da pregovori sa kosovskim albancima, moraju da budu prekinuti, jer je očigledno da oni ponižavaju i Srbiju i Srpski narod.

Jedina prava i ispravna politika bila bi da Srbija Kosovo proglasi okupiranom teritorijom i da se od EU zahteva poštovanje rezolucija 1244, a da se NATO tuži za pričinjenu materijalnu štetu koju je 1999 godine. prouzrokovao, tokom divljačkog bombardovanja Srbije.

Naravno šanse da Srbija povede ovakvu politiku su skoro pa nemoguće, sve dok je na vlasti Srpska Napredna Stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić, koji radi sve samo kako bi opstao na vlasti.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
grb srbije će se prelepljivati grbom kosova

Grb države Srbije će se prelepljivati grbom republike Kosovo

nebojša-stefanović-beži-sa-konferencije

(VIDEO) Nebojša Stefanović vodio monolog pa pobegao sa konferencija kako bi izbego pitanja novinara