in

SKANDAL: Srpska misica zajedno sa misicama Albanije, Kosova i Crne Gore pokazivala UČK dvoglavog orla

Društvene mreže su preplavljene fotografijama na kojima srpska misica Valentina Petrović, zajedno sa misicama Crne Gore, Albanije i tzv. Kosova, rukama pokazuje dvoglavog UČK orla.

Inače ovaj znak se već duže vreme koristi od strane albanaca sa Kosova, kako bi se provocirala i omalovažila država Srbija i njeni građani.

Već duži niz godina, ovim znakom Srbiju su provocirali fudbaleri, albanskog porekla Šaćiri i Džaka, pevačice Rita Ora i Dua Lipa, ali i mnoge druge javne ličnosti koje dolaze sa Kosova, Albanije i Hrvatske.

Znak simbolizuje ujedinjenje Albanije sa Kosovom i pobedu terorističke UČK i NATO-a, nad Srbijom u ratu 1999 godine, pa se kod nas smatra velikom provokacijom.

srpska misica valentina petrović pokazala dvoglavog orla

Devojka koja se nalazi levo je Valentina Petrović, predstavnica Srbije i za sada još uvek nije jasno zbog čega se ona slikala zajedno sa misicama Kosova, Albanije i Crne Gore i zajedno sa njima pokazivala Albanskog dvoglavog orla.

Ona se za sada još uvek nije oglašavala povodom ovog velikog skandala, ali se nadamo da će to uskoro uraditi i da će objasniti ovaj svoj veoma čudan postupak, koji je mnoge u Srbiji iznervirao.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
jovana-jeremić

Školsko obrazovanje ne može nadoknaditi zdrav razum

misicu srbije violetu petrović povlače sa takmičenja

NAJNOVIJA VEST: Srpsku misicu povlače sa takmičenja zbog pokazivanja albanskog dvoglavog orla