in

NAJNOVIJA VEST: Srpsku misicu povlače sa takmičenja zbog pokazivanja albanskog dvoglavog orla

Vesna De Vinča, vlasnica modne agencije Miss Yu, koja već godinama organizuje mis Srbije i sprema naše devojke za razna svetska takmičenja, oglasila se i saopštila javnosti da su tržili od organizatora da srpska predstavnica bude vraćena sa takmičenja.

Ona kaže da su i oni sami zatečeni i šokirani onim što je naša misica uradila, kontaktirali su je i ona im je poslala obaveštenje koje je postavila i na svom instagram profilu.

Podsećamo vas da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se fotografisala sa mis Albanije, Kosova i Crne Gore kako pokazuje albanskog dvoglavog orla, što je provokacija na račun Srbije i srpskog naroda.

valentina petrović mis srbije pokazuje albanskog dvoglavog orla

Valentina Petrović se ubrzo nakon objavljivanja šokantnih fotografija i reakcije srpskih medija obratila na svom zvaničnom instagram nalogu i evo šta je rekla povodom svega.

“Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite, nadam se da ćete me razumeti.”

Inače imamo informaciju da je srpska misica u veoma kratkom roku nakon objavljivanja spornih fotografija, dobila veliki broj pogrdnih i pretećih poruka preko društvenih mreža.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
Srpska misica pokazala Albanskog dvoglavog orla

SKANDAL: Srpska misica zajedno sa misicama Albanije, Kosova i Crne Gore pokazivala UČK dvoglavog orla

misica albanije kosova i srbije pokazale tri prsta

NOVI ŠOK: Misice Albanije i tzv. Kosova pokazale tri prsta