in

Vlada Srbije ponovo odgodila nove mere i sednicu kriznog štaba

Sednica kriznog štaba za borbu protiv covida-19 se već nekoliko puta odlaže, a Vlada Srbije odgađa donošenje strožijih mera.

Iako je krizni štab trebalo da zasede još prošle nedelje to se nije desilo, a od tada se već nekoliko puta odlaže ta sednica na kojoj bi trebalo da se donesu nove strožije mere.

Danas se građanima ponovo obratila premijerka Ana Brnabić koja je rekla da će sednica Kriznog štaba za borbu protiv covida-19 biti održana sutra, a da će nakon toga nove mere biti saopštene građanima.

Za sada nikome nije jasno zbog čega se odlaže ova sednica i zbog čega Vlada Srbije odugovlači sa novim merama iako svakog dana ima sve više obolelih i preminulih građana od posledica korona virusa.

Za danas najavljivane strožije mere:

Iako je veliki broj medija jutros preneo vest da sednice Kriznog štaba neće biti, ali da će Vlada Srbije danas doneti nove strožije mere, to se nije desilo.

Nova sednica je zakazana za sutra i svi se nadamo da ona neće biti odložena kao i mnoge sednice pre nje. Premijerka Ana Brnabić je najavila da ona žuri da što pre dođe za Beograd kako bi se sastala sa lekarima i sa njima diskutovala o trenutnoj zdravstvenoj situaciji u Srbij.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
Novica-spasić-heroj-sa-košara

Sa 22 godine na Košarama ostao bez oka, država mu se odužila teškom robijom

u-pančevu-gori-staklara-crna-hronika-vesti

U Pančevu gori staklara