in

Tužilaštvo mora ispitati Palmu da li njegove izjave imaju veze sa pogibijom Stanike Gligorijević

Dragan Malković Palma je pre nekoliko dana gostovao na televiziji Happy i tom prilikom je pominjao partnere iz vlasti i saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala jedna osoba, a o kojoj on zna sve.

Postoji osnovana sumnja, a i u javnosti se priča, da je Dragan Marković Palma govorio, o saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, kada je na njen automobil naleteo automobil direktora koridora Zorana Babića, visokog funkcionera SNS-a.

Očogledno je da je Dragan Marković Palma, svojim koalicionim partnerima želeo da pošalje poruku, da ukoliko ga puste niz vodu i on ima keca u rukavu i da će progovoriti o stvarima koje bi mogle da sruše i celu Vladu Srbije.

Svima je poznato da se u javnosti spekulisalo o tome, da je službeni automobil koridora, kada se dogodila nesreća vozio upravo Zoran Babić, a ne njegov vozač, ali da je to kasnije zataškano. Sporna je bila i činjenica da su falila dva ključna minuta snimka nesreće.

U jednom trenutku se u sve umešao i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa je javno tvrdio da Zoran Babić nije kriv.

Tužilaštvo ćuti:

S obzirom da je Dragan Marković Palma javno izjavio da ima saznanja o saobraćajnoj nesreći u kojoj je neka osoba stradala tuđom krivicom, a znajući da je prikrivanje takvog dela, zapravo krivično delo, nije jasno zbog čega tužilaštvo nije reagovalo na izjave Dragana Markovića i pozvalo ga na saslušanje u vezi sa tim izjavama.

Tužilaštvo bi moralo da reaguje po službenoj dužnosti i da Dragan Marković Palma objasni, o kakvoj je saobraćajnoj nesreći govorio u kojoj je jedna osoba izgubila svoj život. Morao bi da objasni ko su ljudi iz vlasti koji su izazvali tu nesreću i ko je osoba koja je u toj nesreći izgubila svoj život.

Međutim iz tužilaštva se još uvek niko nije oglasio povodom, slobodno možemo reći, skandaloznih izjava Dragana Markovića Palme, da poseduje informacije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba izgubila život, ali da se ti njegovi partneri iz vlasti ne brinu, jer on neće o tome da priča. Drugim rečima Dragan Marković Palma kaže: “posedujem informacije o krivičnom delu, ali ću ih skriti i o njima neću da pričam, ne brinite ništa”.

Na društvenim mrežama se sve više špekuliše da je sasvim sigurno reč o Zoranu Babiću, ali da se tužilaštvo ne usuđuje da pozove Markovića na saslušanje, jer bi se tako otvorila pandorina kutija, a onda bi pala i cela Vlada Srbije, jer su navodno mnogi iz vlasti umešani u ovaj slučaj.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
šef-signala-hakovao-izraelski-hakerski-alat-za-hakovanje-telefona

Šef Signala hakovao Izraelski alat za hakovanje telefona, koji koristi i naša BIA

građani ekonomskog tigra vape za 30 eura

Stanovnici ekonomskog tigra vape za 30 eura