Connect with us

Crna Hronika

U Pančevu gori staklara

Published

on

u-pančevu-gori-staklara-crna-hronika-vesti

U Pančevačkoj staklari je danas popodne izbio veliki požar koji je zahvatio skoro celi donji deo zagrade.

U gašenju ovog velikog požara učestvuje celokupna vatrogasna jedinica iz Pančeva, a u pomoć su im priskočile i kolege iz Beograda.

Celokupni donji deo pančevačke staklare je obuhvaćen vatrom i izgoreo je, a požar je izbio na mestu gde se nalaze drvene palete, tj. gde je bilo puno drvenog građevinskog materijala.

Za sada još uvek nije poznato šta je tačan uzrok ovog velikog požara, ali ono što je najvažnije je to, da nema povređenih lica u ovom požaru.

Crna Hronika

Uhapšen crnogorski državljanin sa oružijem, a pronađena i automatska puška skrivena iza zgrade

Published

on

uhapšen-crnogorski-građanin-sa-oružijem-ponađena -automatska-puška-crna-hronika-vesti

Policija je u spektakularnoj akciji na Vračaru uhapsila za sada još uvek nepoznatog državljanina Crne Gore, koji je bio naoružan, a u ulici Ljube Vučkovića pronađena je i automatska puška sa izbrušenim serijskim brojem i uvijena u peškir.

Kod crnogorskog građanina koji je jutros uhapšen na Vračaru pronađen je pištolj sa izbrušenim serijskim brojem i sa pet metaka u okviru, a malo kasnije i automatska puška koja je iza jedne zgrade bila uvijena u peškir i zakopana u zemlju na maloj dubini.

Crnogorski državljanin je uhapšen nakon što je policija zaustavila taksi u kome se on vozio i pretresom je ustanovljeno da je naoružan pištoljem za koji nema dozvolu. Kasnijom istragom ustanovljeno je da je ovaj crnogorski državljanin odseo u jednom Beogradskom hotelu.

Pronađena i policijska legitimacija

Policajci su tokom pretresa ove osobe pronašli i legitimaciju policijskog sindikata SPIPS, koja neodoljivo podseća na pravu policijsku legitimaciju MUP-a Srbije.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h, a za sada je još uvek nejasno da li pronađena automatska puška ima veze sa uhapšenim crnogorcem.

Continue Reading

Crna Hronika

Krvave zadušnice, jedan izboden do smrti, drugi teško ranjen

Published

on

izboden- do- smrti- na- zadušnicama -novi pazar

Danas se u selu Lopužnje koje se nalazi blizu Novog Pazara desio krvavi porodični obračun u kome je jedan čovek ubijen, dok je njegov sin teško ranjen.

Sve se dogodilo na groblju u selu Lopužnje, kada je došlo do svađe, a kasnije i do fizičkog obračuna između Nebojše L (55) i njegovog rođaka Dejana L (25).

Nakon žustre svađe i rasprave Dejan L je nasrnuo na svog rođaka Nebojšu L i zadao mu nekoliko uboda nožem. Posledice ovog napada hladnim oružijem bile su takve da je Nebojša L ubrzo i preminuo.

Nebojši je u pomoć pritekao njegov sin, ali je Dejan L izboo i njega i naneo mu teške povrede nožem.

Ljudi koji su u tom trenutku bili na malom seoskom groblju u selu Lopužnje i prisustvovali ovom strašnom događaju su se brzo organizovali i prevezli povređenog oca i sina do najbliže bolnice, ali je za Nebojšu L već bilo kasno, jer su njegove povrede bile veoma teške i nije uspeo da preživi.

Njegovog sina su hitno operisali i kako su doktori izjavili on za sada nije životno ugrožen.

Dejan L je uhapšen nakon brze akcije novopazarske policije koja je reagovala čim je dobila prijavu o ovom strašnom zločinu.

Continue Reading

Crna Hronika

U Beogradu upucan advokat Arsenije Stefanović

Published

on

Na-Novom-Beogradu-upucan-advokat

Danas je na Novom Beogradu na advokata Arsenija Stefanovića (33) nepoznata osoba ispalila više hitaca i on je tom prilikom ranjen u nogu.

Ranjeni advokat je nekako uspeo da se odtetura stotinak metara i neđe zaklo među automobilima, gde je sačekao da stigne hitna pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu.

Prava je sreća da je advokat Arsenije Stefanović uspeo da preživi ovaj napad, jer je na njega bila ispaljena kiša metaka, a mnogi meci su završili u njegovom automobilu.

Za sada se još uvek ne zna koji je motiv ovog napada, a policija intezivno traga za N.N napadačem.

Podsećamo Vas da je nedavno u Beogradu bio upucan još jedan advokat , koji je tom priliko takođe ranjen iz vatrenog oružija, tako da je ovo drugin napad na Beogradske advokate u roku od samo nekoliko dana.

Continue Reading

Trending