in

Uhapšen crnogorski državljanin sa oružijem, a pronađena i automatska puška skrivena iza zgrade

Policija je u spektakularnoj akciji na Vračaru uhapsila za sada još uvek nepoznatog državljanina Crne Gore, koji je bio naoružan, a u ulici Ljube Vučkovića pronađena je i automatska puška sa izbrušenim serijskim brojem i uvijena u peškir.

Kod crnogorskog građanina koji je jutros uhapšen na Vračaru pronađen je pištolj sa izbrušenim serijskim brojem i sa pet metaka u okviru, a malo kasnije i automatska puška koja je iza jedne zgrade bila uvijena u peškir i zakopana u zemlju na maloj dubini.

Crnogorski državljanin je uhapšen nakon što je policija zaustavila taksi u kome se on vozio i pretresom je ustanovljeno da je naoružan pištoljem za koji nema dozvolu. Kasnijom istragom ustanovljeno je da je ovaj crnogorski državljanin odseo u jednom Beogradskom hotelu.

Pronađena i policijska legitimacija

Policajci su tokom pretresa ove osobe pronašli i legitimaciju policijskog sindikata SPIPS, koja neodoljivo podseća na pravu policijsku legitimaciju MUP-a Srbije.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h, a za sada je još uvek nejasno da li pronađena automatska puška ima veze sa uhapšenim crnogorcem.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta "Živim za Srbiju" ?

Da li je MUP na nezakonit način oduzeo FB stranicu pokreta “Živim za Srbiju” ?

sindikat-vojnih-penzionera-vratite-vitamine-državi-vesti

Sindikat Vojnih penzioner: Vratite državi paketiće sa vitaminima zajedno sa njihovom maglom