in

Uhapšen Srđan Žunić, ljudi ipak dolaze na Generalni štrajk i traže hitno oslobađanje Žunića

Pre nešto više od 20 minuta na stranici Ujedinjenog naroda Srbija objavljena je vest, da je Srđan Žunić uhapšen i da se nalazi u zgradi Siva.

Policija je očigledno čekala kasne večernje časove da obavi Žunićevo hapšenje, kako bi se izbegla veća reakcija i okupljanje građana. Za sada još uvek nije poznato zbog čega je Srđan Žunić uhapšen i šta mu se i da li mu se nešto stavlja na teret, a takođe nije poznato ni da li će biti zadržan ili će biti pušten.

Na stranici Udruženog Naroda Srbije pozivaju građane da ipak dođu na Generalni štrajk i da on počinje sutra ujutru, bez obzira na to što je Srđan Žunić uhapšen, ali naglašavaju da će se narod okupiti i da će tražiti njegovo hitno oslobađanje.

Najnovija vest glasi da se Srđan Žunić i dalje nalazi u zgradi Siva i da je kod njega stigao i njegov advokat, koji će uskoro objaviti šta se sa njim dešava.

Ispred zgrade Siva nalazi se novinar Stefan Cvetković koji prenosi live i moli građane da dele ovaj video kako bi javnost saznala o hapšenju Srđana Žunića.

Posted by UnS-Ujedinjeni narod Srbije on Четвртак, 22. април 2021.

Ubrzo ćemo se javiti sa novim informacijama

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
zaštićeni-svedok-optužio-palmu-za-podvođenje

Zaštićeni svedok: Mislim da je upravo Palma pedofil o kome je govorio Igor Jurić

miran-pogačar-i-katarina-pavlović-izdali-frilensere

(VIDEO) Frilenseri besni: Miran Pogačar i Katarina Pavlović su nas izdali i prodali