in

Vakcinaciju Vučića prenosile sve televizije sa nacionalnom frekfencijom

Danas je na svim televizijama sa nacionalnom frekfencijom prekinut program kako bi se uživo prenosilo vakcinisanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sve televizije sa nacionalnom frekfencijom i mediji bliski naprednjačkom režimu ispratili su ovaj događaj kao veoma bitan i maltene istorijski. Hteli ne hteli svi su danas u 12:25h morali da isprate vakcinaciju Aleksandra Vučića, jer drugog programa nije bilo.

I dok se drugi strani lideri vakcinišu anonimno i bez velike medijske pažnje, jer je to obična vakcinacija i ništa više, kod nas je vakcinacija predsednika medijski ispraćena kao da se radi o velikom i nesvakidašnjem događaju.

Predsednik je vakcinisan u domu zdravlja u Rudnoj Glavi, a tamošnje osoblje je izjavilo kako se za predsednika Vučića primnjuju isti aršini kao i za bilo kog drugog državljanina Srbije. Ipak mogli smo se uveriti da to baš i nije istina, s obzirom da je vakcinaciju predsednika izvršila doktorka Anita Repeđić, a svi ćemo se složiti da vakcinaciju običnih građana rade medicinske sestre, a ne doktori.

Predsednik je izjavio kako doktorka Anita ima laku ruku i da ništa nije osetio tokom primanja vakcine, a mediji su odmah počeli da se bave doktorkom koja je Vučiću dala vakcinu.

Za tri nedelje Aleksandar Vučić će biti revakcinisan, pa očekujemo da će i revakcinacija biti medijski propraćena kao i ova prva vakcinacija.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
sindikat-vojnih-penzionera-vratite-vitamine-državi-vesti

Sindikat Vojnih penzioner: Vratite državi paketiće sa vitaminima zajedno sa njihovom maglom

protesti-frilensera-vesti

Frilenseri kreću u protest, oko skupštine sve više policijskih snaga